Műsorújság
RTL Most

Margot Robbie új csapattal tér vissza a DC világába!

A színésznő és a Suicide Squad rendezője David Ayer nemrég megerősítették, Harley Quinn ismét bontja majd a rendet ám ezúttal, csajos bulit csapnak!

Robbie ugyanis - az egyik legnépszerűbb antihős szerepében - a Gotham City Sirens című filmben lesz látható, aminek megjelenési dátumát egyelőre nem tudni.

A Sirens című képregény egyébként 2009-ben indult és Quinn-en kívül Macskanő és Méregcsók szerepel benne.

Bár már volt róla szó, hogy mozit csináljanak belőle, most végre biztosan elkészülhet a Suicide Squad rendezőjének irányításával, valamint az új Tomb Raider-film és a Sherlock Holmes harmadik részének forgatókönyvírójának szövegkönyvével.

Nem csoda, hogy újabb képregény csapat kerül szélesvászonra, hiszen az Öngyilkos osztag világszerte 745 millió dollár bevételt hozott, arról nem is beszélve, hogy már tervezik a folytatását, ahogyan a rajongók egy-két spin-off történetben is reménykednek.

Nos, úgy tűnik, hogy a készítők megpróbálják még inkább elkápráztatni a közönségüket és tovább lépdelnek a Csodanő által kitaposott úton, hogy a női anti-és szuperhősöket is népszerűsítsék!

Mielőtt azonban Margot Robbie felvenné a hírhedt rövidnaciját, még kisebb ruhadarabban fog feszíteni az I, Tonya című filmben, melyben a híres műkorcsolyázót, Tonya Harding-ot alakítja majd. A tütüben jégre lépő Robbie partnere pedig egy másik képregényhőst megformáló Sebastian Stan lesz, akit többen az Amerika kapitány-filmek, Tél katonájaként ismerhetnek.

Stan az alkotásban a nő volt férjét fogja alakítani, Jeff Gillooly-t, aki segített kitervelni egy támadást Harding nagy vetélytársa, Nancy Kerrigan ellen. A férfi állítólag bevallotta, hogy ő és Harding testőre felbéreltek valakit, hogy eltörje Kerrigan lábát, aki így nem tudott részt venni az 1994-es téli olimpián.

Az I, Tonya című filmet, melyben Margot Robbie és Sebastain Stan együtt szerepelnek 2018-ban mutatják be a mozikban!

Forrás: Variety.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók