Műsorújság
RTL Most

Hivatalos: Joe Manganiello lesz Deathstroke az új Batmanben!

Nemrég Ben Affleck már felkeltette az érdeklődésünket a karakter iránt, most pedig végre azt is megtudtuk, hogy ki fogja alakítani a gonosztevőt!

Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy Deathstroke látható lesz-e a készülő Justice League-moziban, ahogyan azt sem sejtjük még, hogy a Ben Affleck által írt, rendezett és főszereplésével készült Batman-film pontosan mikorra is várható.

Az viszont most már teljesen biztos, hogy a Magic Mike XXL szereplőjét láthatjuk annak az antihősnek a szerepében, akivel majd többek között meg kell mérkőznie a denevérembernek, és akinek a képregények során nem egyszer teljesen egyedül sikerült legyőznie az egész Igazság Ligáját!

Ez pedig nem is csoda, hiszen az egyik legkegyetlenebb gazfickóként ábrázolják, bár az évek során egyre részletesebb és tragikusabb jellemzést kaptunk a rosszfiúról, így nem is értjük, eddig hogy-hogy nem találkoztunk még vele a vásznon!

Most viszont végre ez a vágyunk is teljesül, és már alig várjuk, hogy láthassuk Joe Manganiellót Slade Wilson-ként, illetve az ő alteregójaként, Deathstroke-ként a mozikban!

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók