CinemaKlub

Végre megérkezett A Szépség és a Szörnyeteg meseszép előzetese!

rtl.hurtl.hu

2016. november 14. 14:27

A trailer pedig nemcsak elvarázsol majd mindenkit, de az élőszereplős filmekbe vetett hitünket is visszaadja! A szereplők táncolnak, beszélnek és még Belle apját is láthatjuk, akit Kevin Kline alakít!

A beharangozóból egyértelműen kiderülhet számunkra, hogy a készítők valóban hűek maradtak az eredeti Disney klasszikushoz, amellett hogy az ígért új dalok közül sajnos egyet sem hallhatunk még.

Valószínűleg mindenki számára ismert a történet, a gyönyörű és független lányról, aki önfeláldozásaként egy titokzatos kastélyban ragad egy szörnyeteggel csak, hogy megmentse édesapját. Időközben pedig összebarátkozik az elvarázsolt palota különös lakóival és persze a nem is olyan borzasztó szörnyeteggel.

A feldolgozásban olyan fiatal tehetségeket láthatunk, mint Emma Watson-t Belle-ként, Dan Stevens-t a szörnyetegként, valamint Luke Evans-t a jóképű, de sekélyes Gaston-ként, aki Belle kegyeit szeretné elnyerni.

 

Azonban nemcsak a fiataloké a főszerep a mese újragondolásában!

Láthatjuk az Oscar-díjas Kevin Kline-t Belle különc, de szeretetreméltó apjaként, a Golden Globe díjra jelölt Ewan McGregor-t Lumiere-ként, és az Oscar-díjra jelölt Ian McKellen-tCogsworth-ként, valamint a kétszeres Oscar-díjas Emma Thompson-t is, mint Mrs. Potts.

A zenés filmet pedig az Oscar-díjas Bill Condon rendezi az eredeti alkotás alapján!

A Szépség és Szörnyeteg című musicalt 2017 márciusában mutatják be a mozikban!

Addig is nézd meg az előzetest és hagyd, hogy belőled is feltörjenek a régi emlékek!

Forrás: comingsoon.com
Képek: entertainmentweekly.com

 

#CinemaKlub#előzetes#a szépség és a szörnyeteg#emma watson#dan stevens#luke evans#ian mckellen#disney#feldolgozás#ewan mcgregor

Címlapról ajánljuk