Műsorújság
RTL Most

Arra vágysz, hogy Gandalf adjon össze a pároddal? Buktad!

Ian McKellen nem szereti fullba tolni a Gyűrűk urát, még akkor sem, ha baromi jól megfizetnék érte. Így esett, hogy egy eléggé menő meghívást utasított vissza.

Vannak emberek, akiknek egyrészt bőven van rá pénzük, hogy hatalmas esküvőt dobjanak össze maguknak, ráadásul úgy, hogy minden részlet az egyik kedvenc filmjük – jelen esetben ez a Gyűrűk ura – látványvilágára hajazzon. És nemcsak a helyszín, a jelmezek is Peter Jackson Oscar-díjas filmjeit idézték egy konkrét esküvőn, még 2013-ban.

A Facebook egyik embere, Sean Parker rendezte meg magának az év buliját a fent említettek szerint. Minden a helyén volt, ami a külsőt illeti. A sztárvendégsereg jelmezeit egy Oscar-díjas jelmeztervező – Ngila Dickson – készítette el, a felszolgálók is végig az előírtaknak megfelelően adták elő a karaktereiket, ráadásul az egész úgy nézett ki, mintha egy erdőben lennének.


Egy ekkora banzájnál – illetve rajongásnál – meglepő, hogy nem szerveztek be egy igazi szereplőt a Gyűrűk ura világából, hogy még menőbb lehessen a ceremónia. Nem kell félni, ez is megtörtént, mármint megpróbálták. Felkérték Ian McKellent – aki Gandalfot alakította –, hogy ő adja össze a párt, a már jól ismert szerelésében.

A színész annak ellenére, hogy jogosult arra, hogy párokat adjon össze – legjobb barátját, Patrick Stewartot, mindenki X professzorát is ő eskette – nemet mondott a felkérésre. Pedig nem kis összeget kapott volna a buliért: 1,5 millió dollár lett volna a fizettsége.


Hogy miért nem vállalta? Elmondta:

„Egy nagyon híres párt kellett volna összeadnom Kaliforniában, amit még meg is fontoltam volna, de kiderült, hogy Gandalfnak kellett volna beöltöznöm. Úgyhogy csak annyit mondtam: ne haragudjatok, Gandalf nem vállal esküvőket.”

És ha már megemlítettük nagy spanját, X professzort, akkor kalandozzunk el egy picit a meglepő színész-barátságok világában!

Forrás: Vanity Fair
 

Legnézettebb videók