CinemaKlub

Válaszd a Trainspotting 2-t, az előzetese alapján nem fogod megbánni!

rtl.hurtl.hu

2016. november 3. 12:17

A T2-nek keresztelt mozi első beharangozója megérkezett, mi pedig elájultunk a látottaktól és hallottaktól! Lássuk, mi változott húsz év alatt és mi az, ami sosem fog!

Vajon maradtak a lázadó fiatalok, akiket megkedveltünk vagy belőlük is unalmas felnőtt lett?

Nos, aTrainspotting ezzel az előzetessel is bebizonyította, hogy tipikusan azok közé a klasszikusok közé tartozik, melyek nem veszítenek fényükből az évek során.

Igaz a srácok megöregedtek, de még mindig ugyanolyan elvetemültek, mint eddig és a felütésnek hála.

Mikor Sick Boy (Jonny Lee Miller) megkérdezi Renton-t (Ewan McGregor) mi történt vele az elmúlt húsz évben - és bár erre nem feltétlenül kapunk egyértelmű választ - a rengeteg bevágásból el-elcsíphetünk egy két részletet a jelenlegi életükből:

Így megtudhatjuk, hogy Sick Boy-nak saját bárja van, Renton azt állítja, nem heroinozik, de úgy tűnik, helyette minden mást kipróbál. Mindeközben Begbie (Robert Carlyle) ugyanolyan közveszélyes, mint amilyennek már megismerhettük, Spud (Ewen Bremner) pedig szó szerint elesettebb, mint valaha.

De nemcsak a fiúk változtak, hanem a világ is körülöttük és ezzel el is jutottunk az egyik legfontosabb részéhez az előzetesnek!

A kultikussá vált „válaszd az életet” monológot sikerült a készítőknek átitatnia a modern kor vívmányaival anélkül, hogy elcsépelt lenne vagy hatástalan.

Egyszóval Danny Boyle és a többiek beváltották az ígéretüket:

A Trainspotting 2 első trailere egyszerre hozza vissza a régi hangulatot és tesz kíváncsivá bennünket az új fejlemények iránt.

Nézd meg az előzetest, hogy te is megbizonyosodhass minderről, illetve, hogy együtt nosztalgiázhass a fiúkkal és izgulhass az újabb kalandjaik miatt!

Valamint ne feledd, a T2: Trainspotting című film 2017 januárjára várható a mozikba!

Forrás: Sony Pictures
Képek: tumblr.com, twitter

#CinemaKlub#trainspotting#danny boyle#ewan mcgregor#irvine welsh#előzetes#trailer

Címlapról ajánljuk