CinemaKlub

Ki ne hagyd a Zsivány Egyes új előzetesét!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 12. 11:31

Az eddigi előzetesek leginkább Jyn Erso bemutatására koncentráltak, aki csatlakozik a lázadók csapatához. Ez a beharangozó azonban mást is mutat, így a Csillagok háborúja rajongók többet is megtudhatnak a filmről és egy meglepetésben is részük lesz! Egyszóval, leesik az állatok, ha megnézitek!

Felicity Jones karaktere mellett, most végre vethetünk néhány pillantást Diego Luna Cassian Andor kapitányára, valamint Baze Malbus-t is jobban megismerhetjük, ahogyan a többi szereplőt is közelebbről láthatjuk, és hallhatjuk végre a droid K-2SO hangját is.

Így első kézből tudjuk meg céljaikat és a legtöbbjük motivációját is.

A Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet egyébként a Star Wars A Sithek bosszúja és a Csillagok háborúja IV. Egy új remény filmek között játszódik majd, amikor a Birodalom iránti ellenérzés egyre inkább erősödött.

Úgy hírlik, a mozi hőseinek mozgatórúgója is sokkal árnyaltabb lesz, mint ahogy azt az eddigi Star Wars-filmekben megszokhattuk. Sokkal rejtélyesebbek a karakterek és kevésbé van szó arról, hogy minden fekete-fehér és hogy a jó harcol a rosszal.



Persze nincs konfliktus egy igazi gazfickó nélkül, de szerencsénkre most igazán közelről láthatjuk Ben Mendelsohn Orson Krennic-jét, akinek finoman szólva, a szeme sem áll jól!

Mindezek után, nem szabad megfeledkeznünk a legnagyobb durranásról, ami tényleg az igazi Star Wars érzést és hangulatot nyújtja az előzetesben a képi világát leszámítva!

Ez pedig nem más, mint Darth Vader megjelenése a legeslegvégén (és persze, ne feledkezzünk meg az előzetesen végigkúszó ismerős zenei témáról sem...)!

 

A hatásvadász lezárása az előzetesnek, nálunk biztosan elérte a célját, de mérget vennénk rá, hogy mások is így lesznek vele, ugyanis ennél tökéletesebb belépőt, Darth Vader esetében, el sem tudtunk volna képzelni, már most kiráz bennünket a hideg! Azt sajnos, hogy mekkora szerepet kap a kultikus gonosztevő, egyelőre nem tudni, de azt sejteni lehet, hogy megnehezíti majd az összeverbuvált csapat dolgát abban, hogy ellophassák a Halálcsillag tervrajzait.

Mi inkább nem dühítenénk fel őt!

Szerencsére, az akciójelenetek is arról tanúskodnak, hogy nem kell aggódnunk amiatt sem, hogy a készítők visszariadnának a háború borzalmaitól. Vegyük példának a Baze Malbus (Jiang Wen) mellett felrobbanó bombákat, vagy a vak szerzetes, Chirrut Imwe harcát.

Biztosak lehetünk benne, hogy nem kis izgalmakban lesz részünk a Zsivány Egyes-film során!

Nézd meg a mozi előzetesét, hidd el megéri!

Forrás: cinemablend.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#zsivány egyes#felicity jones#diego luna#star wars#előzetes#trailer#rogue one

Címlapról ajánljuk