Műsorújság
RTL Most

Aukción a Star Wars ereklyék!

Nem új keletű dolog a sztár világban, hogy segítenek azokon, akik rászorulnak. Ezúttal a Star Wars filmek csillagai jótékonykodtak, a nagy öreg Harrison Ford és Hollywood legújabb üdvöskéje, Felicity Jones filmbéli kosztümjeiket kínálták árverésre!
Nincs mit tenni, teljesen odáig vagyunk a 73 éves színészért, aki most azzal dobogtatta meg szívünket, hogy a legendás Han Solo ikonikus bőrdzsekijét adta el, majd az összeget elajándékozta!

Harrison Ford 191 000 dollárt kapott a ruhadarabért, a pénzt pedig saját new yorki alapítványának ajánlotta fel, mely epilepsziában szenvedő betegeknek segít, az érdekesség az, hogy magát a szervezetet a színész lánya, Georgia Ford tiszteletére hozta létre, ugyanis ő is epilepsziával küzd.

Alig, hogy ki jött a Rogue One: A Star Wars Story előzetese, a rajongók máris újabb fejleményeknek örülhetnek, ugyanis egy szerencsés közülük megnyerhet egy eredeti fekete rohamosztagos jelmezt, még mielőtt a tömeggyártásába kezdenének.

A hordható sisak egyébként dedikálva is van!
 

A hírt maga a film főszereplője, Felicity Jones jelentette be, amely eddig 100,000 dollárt hozott a konyhára. Ez a kezdeményezés egyébként része egy újonnan indított Star Wars jótékonysági kampánynak az UNICEF támogatásával, ami több hónapja tart és egy Star Wars-nappal fejeződik be, mely valószínűleg május 4-én lesz. Mindezek mellett, a rajongók adományait szétosztják különböző segítőcsoportok között 1 millió dolláros egységenként, és hogy ösztönözzék az adakozókat. minden héten újabb értékes Star Wars kelléket jelentenek be, melyet a segítők közül kaphat meg valaki!

Forrás: entertainmentweekly.com, zimbio.com
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók