Műsorújság
RTL Most

Mads Mikkelsen fegyver nélküli gonosztevő lesz!

Már csak négy hónapot kell várnunk és kijön a Doctor Strange! Most pedig kiadtak egy új képregényt is a sztoriról, aminek hála, végre több mindent is megtudhatunk a színész által játszott karakterről!

Rántsuk hát le a leplet Kaecilius-ról!

A történet szerint furcsa dolgok történnek a British Múzeum háza táján, ezért a Benedict Wong által megformált Wong-nak segítségre van szüksége, így az ősi művészetek egyik mesteréhez fordul, akit Mads Mikkelsen alakít és aki gúnyolódva Wong gyengeségén elutasítja őt!

Végül Wong, aki egyébként szintén a mestere az ősi művészeteknek mástól kér segítséget. Az így összeverbuválódott ősi művészetek mestereiből álló csapat ereje, bár lenyűgözi Kaecilius-t, úgy gondolja jobb, ha rajtuk tartja a szemét!

Ez a csapat, a Sourcerer Supreme tulajdonképpen olyan, mint egy békefenntartó hadtest, leginkább a Star Wars Jedi Rendjéhez tudnánk hasonlítani!

Ez pedig  már csak azért is érdekes, mert Mikkelsen, a Doctor Strange mellett a legújabb Star Wars: Zsivány Egyes című filmben is feltűnik majd!

Kaecilius egyébként hagyományos vértezetben lesz látható a moziban, amiben ő az egyetlen a mesterek közül, aki nem használ semmilyen varázseszközt, és aki úgy gondolja, hogy a furcsaságoknak megvan az oka és hagyni kéne, hogy a más dimenzióból származó dolgok a Földre kerüljenek! A kapzsi mester így egyszer és mindenkorra azzá a gonosztevővé válik, akivel Doctor Strange-nek (Benedict Cumberbatch) is meg kell küzdenie, mikor barátján Wong-on akar segíteni!

Bizony a Doctor Strange teljesen új világokba kalauzol el majd bennünket és különböző erők összecsapásaira is számíthatunk, amin nem is csodálkozunk, hiszen a képregény a ’60-’70-es években készült, amikor az emberek igencsak elengedték magukat!

Mindenesetre kíváncsian várjuk a film novemberi bemutatóját!

Forrás: ew.com
Képek:tumblr.com

Legnézettebb videók