Műsorújság
RTL Most

A Star Wars csinált jó fiút Mads Mikkelsenből?

Újabb hírek szivárogtak ki a Star Wars folytatásáról. A dán színésztől már megszokhattuk, hogy mindig a sötét oldalon áll, azonban erre most úgy tűnik, rácáfol.
 

Eddig azt hittük Mads Mikkelsen a Rogue One egyik gonoszát fogja alakítani. A dán krimik hőse, nemrég azonban ezt nyilatkozta:
 

„A karakterem nem rosszfiú, de többet nem mondhatok erről.”


Kép:Tumblr

Bár a színész nem bocsátkozott részletekbe, az alkotóknak hála, azt már tudni lehet, hogy a kísérteties arcú színész, az egyik kulcsfigurája lesz a Star Wars  folytatásának: 

Galden professzort fogja játszani, aki egy a Halál Csillag fedélzetén dolgozó tudós, a feladata pedig az, hogy az űrhajó, mint tömegpusztító fegyver működjön.  A professzor közben rájön, hogy amit tesz az ártatlanok életébe fog kerülni, így bűntudattól vezérelve megszökik és próbálja helyrehozni, amit elkövetett. Ehhez, segítségül hívja egyetlen lányát, akit Felicity Jones alakít majd. Galden lánya, a vezére egy lázadó kémekből álló csoportnak, akik megpróbálják tönkre tenni apja munkáját, melyhez hozzájön még az is, hogy el akarják lopni a pusztító fegyver terveit.

Kép:Tumblr

Úgy fest a sorozat készítői újra és újra visszanyúlnak a generációsellentétekhez.

Ahhoz, hogy kiderüljön Mikkelsen karaktere tényleg nem olyan rosszfiú-e valamint, hogy megtudjuk mi lesz a Halál Csillag sorsa, sajnos még decemberig várnunk kell.

Forrás: IDigitalTimes

Legnézettebb videók