CinemaKlub

Ki ne akarna Ansel Elgort-ból kettőt?

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 4. 13:35

A Csillagainkban a hiba sztárja egy új indie filmben vállalt szerepet, amiben nem is egy, hanem rögtön két karaktert is el kell játszania. A fiatal tehetség ugyanis, egy ikerpárt fog alakítani!

A következő hónaptól New Yorkban készülő filmet, Bill Oliver rendezi, a forgatókönyvért pedig Peter Nickowitz felel.

A történet szerint A beavatott-filmek csillaga Jonathan-t és az ikertestvérét John-t fogja megformálni, akik megegyeznek abban, hogy kizárják az életükből a nőket, ezért sosem lesz barátnőjük!

A két fiú teljes ellentéte egymásnak: míg Jonathan sikeres építész, aki átlagos életet él, addig John egésznap alszik, az éjszakáit pedig azzal tölti, hogy a barátaival bulizik, így azon sem csodálkozunk, hogy előbb-utóbb találkozik egy nővel, akibe beleszeret! Testvére ennek, viszont nem örül ezért, arra sarkalja Johnt, szakítson a nővel, hogy aztán Jonathan saját maga, kíváncsiságból és persze féltékenységből, kapcsolatot kezdhessen a lánnyal.

A Jonathan című dráma bemutatójának még nincs meg az időpontja, de addig sem kell csüggednünk, hiszen még idén láthatjuk Ansel Elgort-ot, James Cox Billionaire Boys Club című filmjében, valamint jövőre Kevin Spacey és Lily James oldalán a Baby Driver című alkotásban!

Forrás: Variety, Indiewire.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#ansel elgort#a beavatott#csillagainkban a hiba#Jonathan#ikrek#kevin spacey#lily james

Címlapról ajánljuk