CinemaKlub

Will Smith a legmenőbb apuka a világon?!

rtl.hurtl.hu

2016. július 25. 15:15

A szülőség nem mindig hálás feladat, gondoljunk csak a folytonos aggodalmakra kivéve, ha az év egyik legjobban várt filmjében játszol szuperhőst, ahogyan a sztár is tette és, amiért a gyermekei rögtön kikiáltották a legkirályabb szülőnek!

Jadenés Willow Smith nem gondolták, hogy az apjuk ilyen modern, amíg el nem vállalta Deadshot szerepét a Sucide Squad - Öngyilkos osztag című moziban!

A legutóbbi Comic Con-on a sztár még viccelődött is gyermekei reakciójával, mikor megtudták, hogy Smith fogja játszani az egyik antihőst a képregény filmben:

„Ez tipikusan az az eset, mikor nem számít, te milyen menőnek gondolod magad, a gyerekeid szerint úgyis gáz vagy! De, most először tényleg király lettem a szemükben!”

A színész maga is úgy tűnt, hogy elégedett a filmmel, beszélt például arról, hogy milyen izgalmas és különös világ volt az, amiben dolgozniuk kellett és, amit a történethez létrehoztak:

„Nem tudom megfogalmazni pontosan, de maga az Öngyilkos osztag ötlete és a stáb valamit nagyon eltalált!”

Will Smith hozzáfűzte, hogy ez valószínűleg az olyan apróságok miatt is van, mint a Jared Leto-ról már elhíresült történet, hogy egy élő patkányt küldött, egy dobozban, kolléganőjének Margot Robbie-nak! Ezzel is gyakorolva Joker szerepére, ez pedig csak az egyik ilyen dolog volt, Leto bohóckodásai közül.


A sztár végül azt is elárulta, mi a legjobb abban, hogy a csemetéi királynak tartják:

„Most legalább a gyermekeim, azt csinálják, amit mondok nekik, legalábbis az elkövetkezendő egy-két hónapban!”

A Suicide Squad pedig kapott egy újabb beharangozót még mielőtt bemutatnák, mi pedig ezt látva már tényleg alig bírunk magunkkal, de szerencsénkre az augusztus 4 már nincs is olyan messze!

Ha te is kíváncsi vagy az utolsó durranásra a mozi előtt, tekintsd meg az előzetest!

 

Forrás: vanityfair.com
Képek: tumblr.com, instagram.com

#CinemaKlub#will smith#suicide squad#jared leto#joker#margot robbie#jaden smith#comic-con

Címlapról ajánljuk