Műsorújság
RTL Most

Scott Eastwood csalódást okozhat a Suicide Squadban?

A nyár egyik legnagyobb talánya, hogy az ifjabb Eastwood milyen szerepet kap a régóta várt DC-filmben! A találgatások hónapok óta zajlanak és most úgy tűnik, kiderült az igazság!

A rajongók örömére és bánatára, egy külföldi lap felfedte a karakter féltve őrzött nevét, amiből kiderül, hogy Scott Eastwood csupán egy katonát játszik, akinek a neve Lieutenant GQ Edwards és a képregényekben nincs különösebben kiemelve!

Hogy miért csalódottak a fanok?

Azért, mert abban reménykedtek, hogy a jóképű színész Nightwing-et fogja alakítani, akinek köznapi alteregója Dick Grayson. A karakter a Batman-történetből lehet számunkra ismerős Robinként! Az elképzelések szerint a denevérember küldené őt kémkedni az osztag és Amanda Waller után, de nemcsak Robin jelmezét öltötték már rá a színészre a találgatók, hanem A zöld íjászból ismert Slade Wilson-ét is, másnéven Deathstrokét, aki a világ egyik legjobb bérgyilkosa, valamint Csodanő szerelmének neve is felmerült, azonban Steve Trevor-t Chris Pine fogja alakítani a hősnő önálló filmjében, így a rajongók úgy vélik, Trevor egyik leszármazottja lehetne Eastwood!

Mindenesetre a mozi alkotói nem erősítették meg a színész karakteréről szóló híreket, így igaza lehet az újságíróknak, de akár a tömegeknek is!

Sőt, lehetséges, hogy mindkettő elgondolás érvényben van és a katona csupán álcája egy ismert hősnek!

Az biztos, hogy mi már alig várjuk, hogy lássuk a Sucide Squad-ot augusztusban, és azt sem bánjuk, ha csak akkor derül ki az igazság Scott Eastwood-ról!

Forrás: cinemablend.com
Képek: tumblr.com

 

Legnézettebb videók