CinemaKlub

Daisy Ridley újabb filmet szakított le magának

rtl.hurtl.hu

2016. április 28. 14:27

Az ébredő Erő főszereplőnője nem tétovázik tovább, és miközben a nyolcadik Star Wars-t forgatja, már fel is töltötte a határidő naplóját nem egy filmes munkával.

Nemrég arról írtunk, hogy a színésznő újra együtt dolgozik majd imádott felfedezőjével, J.J. Abrams-szel a Kolma című fantasy-ben. Most egy realistább történet női szerepét adták neki a The Lost Wife című romantikus drámában.

A történet Alyson Richman azonos című regényén alapszik: Prágában találkozunk Lenkával, a tehetséges képzőművészetis diákkal, és testvére legjobb barátjával, Joseffel, akik halálosan egymásba szeretnek. Azonban az érzelmes álmokat porba tiporja a náci megszállás.


A Variety információi szerint a filmet kiemelt projektként kezelik, úgyhogy most minden idegszálukkal azon vannak, hogy megtalálják a tökéletes rendezőt és stúdiót a feladatra.

Ridley és emberei ügyesen játszottak a szerep ajánlatokkal, hiszen SW kollégáival ellentétben – akik azonnal beleugrottak a felkérés-tengerbe –, a színésznő inkább kivárt. És bölcsen tette, hiszen alakítását látva, mindenki lecsapott rá. Ja, és azért azt a tényt se felejtsük el, hogy ha valaki egy ekkora franchise részesévé válik, akkor máris potenciális áldozatává válik a felkéréseknek.


Amíg ezekre a projektekre várunk, lesz min élvezkedni, hiszen az első Star Wars spin-off – Rogue One – Felicity Jones-szal és Diego Lunával már idén decemberben érkezik! Addig pedig jöhetnek az SW-maratonok és Az ébredő Erő dokfilmek.

Forrás: Variety
Képek: Tumblr

#CinemaKlub#daisy ridley#j.j. abrams#star wars#rogue one#felkérés#szerep

Címlapról ajánljuk