Műsorújság
RTL Most

Ha nincs Harrison Ford, más lenne a Star Wars: Az ébredő Erő is?

A film cselekményének nagy részét Rey és Finn kapcsolata hajtja előre, a rendező azonban elsőre nem volt megelégedve a karakterekkel. Han Solo nélkül a két főhős sorsa is máshogy alakul?

J. J. Abrams akkor változtatott eredeti elképzelésein, amikor Ford egy jelenet felvételekor összetörte bokáját a Millenium Falconon, így a rendezőnek lehetősége volt arra, hogy újra gondolja a forgatókönyvet.

Abrams bevallotta, hogy mikor elkészült az űrhajó és megkezdték a munkálatokat, Rey (Daisy Ridley) és Finn (John Boyega) karakterei nem működtek.

„Minden, amit csináltunk rossz volt, rosszul instruáltam a színészeket. Amikor Harrison Ford megsérült, az volt a legijesztőbb, de így legalább lehetőségem nyílt átgondolni a dolgokat.”

Végül a rendező újra forgatta a jeleneteket, úgy ahogy a nézők is láthatták és rájött, Han Solo jelenléte segítette a szereplőket, hogy megtalálják a helyüket a történetben.

„A zsivány karaktere segít barátságosabb hangulatot teremteni a két karakter között, miközben a közönséget is arra buzdítja, hogy drukkoljanak nekik, ráadásul több meghökkentő és vicces pillanatot is köszönhetünk Solónak!” – nyilatkozta Abrams.

Úgy fest, Harrison Ford sérülésének köszönhetjük a legutóbbi Star Wars film egyik kulcsfontosságú cselekményszálának sikeres alakulását.

Már csak azt sajnáljuk, hogy a következő filmekben már nem láthatjuk viszont. A rendező helyében, mi nemcsak Rey és Finn, de Han Solo sorsát is átgondoltuk volna!

Forrás: Zimbio
Képek: Tumblr

 

Legnézettebb videók