CinemaKlub

A Batman v Superman első jelenete horrorisztikus lesz!

rtl.hurtl.hu

2016. március 14. 16:00

Ha Ben Affleck kulisszatitkokat csepegtet, akkor hinnünk kell neki. Nemrég ugyan kisgyerekekkel és rajongókkal cukiskodtak egy sort Henry Cavillel, most azonban újra a filmre terelődött a téma. Azon belül is a Batmant övező sötét és komor jelenetekre.

Ha Superman a reményt jelképezi a megmentésre szoruló földlakók és a mozinézők számára, akkor Gotham őre egy egészen más világot mozgat majd meg Zack Snyder filmjében.

Eleve, maga a karakter egy megtört, sok mindent megélt, viszonylag elborult személyiséggel rendelkező szuperhős. Ez már a Christian Bale era alatt is jobban körvonalazódott – noha a színész nem volt elégedett alakításával –, Ben Affleck szerint azonban most még jobban ráerősítenek erre a vonalra.



Batman itt egyfajta horrort és félelmet testesít majd meg, egy olyan személyiséget, aki kordában tudja tartani – és emellett lazán kezeli – a terror közeli helyzeteket.  És sokkal szélsőségesebben bánik el az „áldozataival”, mint ahogy azt eddig megszokhattuk. Affleck konkrétan odáig ment el, hogy az Alien-filmekhez vagy éppen a Hetedik hangulatához hasonlította Batman első megjelenését.



Snyder – a rendező – megközelítésében a maszkos segítő a sötétségben bujkáló szörnyeteg képét fogja jobban felerősíteni – nem véletlen tehát, Affleck Alien-hasonlata. Az előzetesek és tévészpotok is ráerősítenek erre, melyekben azon túl, hogy egy igazi ninjaként ugrál a bűnözők között, a pillanat töredéke alatt képes eltűnni a üldözöttjei szeme elől.


Forrás: CinemaBlend
Képek: Tumblr
#CinemaKlub#batman v superman#batman superman ellen#ben affleck#henry cavill#zack snyder#jelenet#horror

Címlapról ajánljuk