Műsorújság
RTL Most

Nézzük meg jobban ezt az utolsó Batman v Superman trailert!

Hiába akartuk bojkottálni a szuperhős előzeteseket, sőt minden trailert, nem megy. Pedig veszélyes játék megnézni, hova tovább mélyebben elemezni őket. Most mégis megtettük. Nézzük, milyen új jelenetekkel tömték meg Snyderék filmjük utolsó „promóját”.
Több szempontból kezdjük elkerülni az előzeteseket, és az egyik legjobb ok erre az eggyel ezelőtti Batman v Supermen trailer lett, hiszen az a pár perc konkrétan azt az érzést keltette az emberben, hogy zanzásítva, de megnézhette az egész film cselekményét. Volt is lázadás a rajongók részéről dögivel.

Pedig hiába gondolnánk, hogy az alkotók még a fénytől is óvják a „gyermeküket”, végül mindegyik ugyanabba a hibába esik. J.J. Abramsék is olyan szinten tolták meg Az ébredő Erő promóciós szekerét, hogy jobb volt egy barlangba költözve kivárni a premier napját.


Zack Snyder és csapata azonban úgy tűnik, a végére érzett rá, hogyan is kell szolidan, mégis nagyon erős képekkel beetetni a tömegeket, mindezt úgy, hogy csak sejtetnek, és a konkrétumokat – a masszív spoilerekkel együtt – meghagyják későbbre.

És akkor essünk neki!

A két perces ámokfutás fókuszában most inkább Batman áll, maga a trailer is vele és Alfréddal indul. Egy finom akciómontázsból vonhatjuk le a következtetést, hogy a veterán, már kicsit megöregedett – sok szempontból leharcolt – Batman még mindig megadja a módját, ha el kell páholni pár rosszfiút.

„Ahogy öregszem, egyre lassabb vagyok Alfréd!” – hallható tőle.

Bocsi Ben, de a képek alapján nagyin is úgy tűnik, hogy még mindig jól megy!

És végre, egyre jobban kezdjük kapizsgálni, hogy miért is megy majd egymásnak a két titán:
 

„Megvan az ereje, hogy az egész emberiséget eltörölje a Föld színéről…”Isten kontra ember, hallható Lex Luthortól, miközben Batman elegánsan nekiindul, hogy elgázolja Supermant… persze sikertelenül.


És akkor foghatnánk a fejünket, hogy jaj, mi lesz ebből. Gotham őre picit megszívja ezt a kakaskodást, hiszen mit tehetne ő egy szuperember ellen?! Viszont nem kell sokáig agonizálnunk ezen, hiszen a Batman bőrébe bújt Mr. Affleck hamar odapirít Cavillnek: 
Fordítanánk az arckifejezést, ha nem lenne világos: WTF?!

A nagy csihipuhi mellett, a csajokról sem kell megfeledkezni: van itt fürdőkádas huncutkodás, és badass Csodanő is, aki nemcsak Batmannel kacérkodik, de azt is megvillantja, mit tud, amikor akcióban van!


Eddig nem igazán pörögtünk fel az új Snyder film miatt, de most valami beindult nálunk is! Ezzel az ütemes, rockos aláfestő zenével, és a jól koreografált összecsapásokkal elérték, hogy mi is felvegyünk a listánkra a március 24-én érkező filmet.
 

Képek: Tumblr

Hasonló videók

  • Sean Vetter (Vin Diesel) rendőrtiszt partnere segítségével kézre keríti a mexikói drogkartell fejét, akinek a helye nem sokáig marad üresen: Diablo, a könyörtelen szállító kerül a kokain-birodalom élére. Az újdonsült drogbáró azonnal parancsot ad Vetter likvidálására. Az ügynök ugyan megússza a támadást, gyönyörű felesége azonban meghal a tűzharcban. Bosszúra éhesen, mindent feladva Vetter a végső leszámolásra készül...

  • Chris Kyle (Bradley Cooper) az amerikai hadsereg mesterlövésze, mind közül a legjobb, 150 ellenséggel végzett. Gyerekkorában az apjával járt vadászni, akkor ismerkedett meg a fegyverekkel. Tengerészgyalogos kommandósként az első vonalban harcolt Irakban, társai életét védte és mentette a hajszálpontos, halálos lövéseivel. Ezért is kapta a Legenda becenevet, míg ellenségei Ördögként emlegették, és vérdíjat tűztek ki a fejére. Hazatérve egészen másfajta csata várta, arra törekedett, hogy jó apa és férj legyen.

  • Ben Randall (Kevin Costner), a legendás vízi mentő egy szerencsétlen bevetés során elveszíti egész csapatát. Ben beleveti magát a tanításba, de szabadelvű oktatási módszerével rövid időn belül felborítja a gondosan kidolgozott tantervet. A csoport egyik tagja, a fiatal úszóbajnok Jake Fischer (Ashton Kutcher), akinek eltökélt szándéka, hogy ő legyen a legjobb a csapatban. Fischer nem könnyű eset, de Randallnek kemény munkával sikerül elérnie, hogy a fiúból valóban elhivatott vízi mentő váljék.

  • Dave Harken (Kevin Spacey) megalomán marketinges, Dr. Julia Harris (Jennifer Aniston) szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt (Colin Farrell) pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day) a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest (Jamie Foxx) három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

  • Kalifornia lakói mindenre fel vannak készülve, csak erre a katasztrófára nem. Amikor 9-es erősségű földrengés dönti romokba San Franciscót, Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) vállalják a lehetetlent. Megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között maradt lányukat. De amikor azt hiszik, túl vannak a nehezén, akkor jön csak a java.

  • Dastan (Jake Gyllenhaal), az utcagyerekből lett herceg kénytelen szövetségre lépni a gyönyörű, de veszélyes Taminával (Gemma Arterton), hogy megmentsék pusztulástól az egész világot. A veszélyt maga a herceg okozta, akit a gonosz Nizam (Ben Kingsley) csellel rávett, hogy eressze ki a mágikus homokórából az idő homokját, ami az egész ország lakosságát félelmetes démonokká változtatta. Dastanon a sor, hogy helyrehozza a hibáját, ám ehhez az idő tőrjére és őrzőjére, Taminára is szüksége van.

  • A pesti bérházak rengetegében áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós (Lengyel Ferenc) egy saját kis birodalmat hozott létre a tűzfalak tövében, és nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön ide. Egy nap azonban olyan vendég érkezik, aki felforgat mindent. Imre (Szervét Tibor), a gazdag üzletember 1968-as Ford Mustangjának keres biztonságos parkolóhelyet. Hamarosan egy fordulatos, meglepetésekkel teli párbaj veszi kezdetét a belváros két magányos harcosa között a hullámpalával fedett parkolóhelyért.

  • Turk Henry (Antonio Banderas), a híres rocksztár Chilében nyaral. A gondtalan napoknak azonban egy csapásra vége szakad, amikor szupermodell felesége, Sheila (Olga Kurilenko) emberrablók fogságába kerül. A helyi hatóságok tehetetlenségét látva a rocksztár akcióba lendül, hogy megmentse feleségét.

  • Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightley) összefognak régi ellenségükkel, Barbossával (Geoffrey Rush), hogy megmentsék Jack Sparrow kapitányt (Johnny Depp) és Bill Turnert. Ehhez azonban szükségük van a világ végére vezető térképre, amire a titokzatos sárkányasszony is igényt tart. Will és Barbarossa végül a tengerfenéken találja meg Jack Sparrow kapitányt és hajóját, a Fekete Gyöngyöt. Árulás és hűtlenség között navigálva szövetségeseket keresnek, hogy megvívják utolsó döntő csatájukat.

  • A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik, ám egy nap hadsereg szállja meg a királyságot. A népét védelmező Demóna hamarosan árulás áldozatává válik, amelynek hatására szíve kővé változik. A lány és az ellenséges király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét. Demóna bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, hogy Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és saját boldogságának a kulcsa is.

Legnézettebb videók