KERESÉS search-close

kamasz

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kamasz"

Újabb „tujázás” a 4-es 6-os villamos vonalán

Életveszélyes mutatvány egy villamoson. A jármű ütközőjén utazott, azaz tujázott egy kamasz Budapesten. A fiú a 4-es 6-os vonalon pattant fel az egyik szerelvény hátuljára. Mindezt társa élőben közvetítette egy közösségi oldalon. A videón hallható, hogy a fiatalok jól szórakoznak és egyáltalán nem gondolják, hogy veszélyes, amit csinálnak. Nem egyedi esetről van szó, tavaly novemberben három kamaszlány kapaszkodott fel a villamos ütközőjére.

Kamasz rabolt ki idős embereket Miskolcon

21 bűncselekmény 14 évesen, 3 hét alatt. Hamarosan vádat emelhetnek egy kamaszfiú ellen, aki a gyanú szerint idős embereket rabolt ki tavaly nyáron, Miskolcon. Többször azt használta ki, hogy nem mindenki zárja az ajtót, így több lakásba besurrant, másokat a bejárat előtt fosztott ki. Három hét alatt összesen legalább egymillió forintot zsákmányolt.

„Ma már a fiatalok életében minden köthető az internethasználathoz”

Erőszakos tartalmak, adathalász oldalak. Sok fiatalnak ezek a fogalmak teljesen ismeretlenek. Kedden, a biztonságos internethasználat napján többek között arról beszéltek a szakemberek, hogy hogyan segíthetnek ezek megértésében a szülők.
A biztonságos internethasználatról készült riportot, ide kattintva nézheti meg.

A Stolen Beat és a

Bár a fiúk még csak tizenévesek, ByeAlex szerint egyre inkább kezdenek valódi, felnőtt zenészekké válni. Na de hogy jönnek képbe az unikornisok?

A Barátok közt Lucáját ezzel a külsővel meg sem ismeritek!

Mint minden anyuka, Aliz is átélte azt a helyzetet, mikor lánya elkezdett kamaszodni. Hiába hitte azt Aliz, hogy Lucával már jól alakul a kettőjük kapcsolata, mert azt egyik pillanatban olyan külsővel állít haza a fiatal lány, hogy mindenkinek eláll a szava.

Elkészült a mozgássérült soproni fiú liftje

Az RTL Híradó nézői is sokat segítettek. Levente és édesanyja történetét többször is bemutattuk. Speciális lift hiányában fiát nap mint nap a hátán cipelte le a lépcsőn az anyukája. Ő volt az a kamasz, akit kézről kézre adott a tömeg két éve a VOLT fesztiválon, a színpadig jutatták, ahol a zenészek is könnyekig hatódtak. Nézőink segítségével 2 millió gyűlt össze.

Mit gondolnak a kamaszok az ittas vezetésről?

Döbbenetes adat: a magyar kamaszok majdnem fele úgy gondolja, hogy biztonságos ittasan vezetni. Több mint ötezer 12 és 18 év közötti fiatalt kérdeztek a közlekedésről. A felmérésből az is kiderült, hogy minden tízedik kamasz utazott már olyan kocsiban, amit ittas ember vezetett, és ezek közül minden második sofőr családtag volt! A szakemberek szerint azért fontos mindezt tudni, mert pár év múlva ők is vezetni fognak.

Milán farkasszemet néz a kisbolt betörőjével!

A fiatal fiú egyszerűen vonzza a veszélyt és azokat a helyzeteket, amikor bajba kerülhet. Arra viszont valószínű még ő maga sem számított, hogy egy bűnözővel kell majd szembenéznie.

Viperával ütött a kamasz

Mosolyogva vette tudomásul előzetes letartóztatását az a 16 éves kamasz, aki a bíróság szerint fémbottal törte be osztálytársa orrát Budapesten. Mobilját akarta megszerezni, ezért majdnem hazáig követte. Az áldozat a támadó lépteire figyelt fel. Mikor megfordult, a fiú még köszönt is neki, majd orrba vágta a viperával. A telefont elvette, de a rendőrök fél órán belül elkapták. A bíróság szerint áldozatát korábban késsel is fenyegette.

Nocsak! Emília mit talált Milán zsebében?

Úgy tűnik, a kamasznak feltűnt, hogy a Mátyás király téren lányok is élnek. Sőt mostanság már egyre bátrabban ismerkedik Milán, így Luca után, most Lizát vette célba.

Luca kiborul


szerző:
2016.01.29. 15:15
Napi Doktor: Csontritkulás fenyegeti a kamaszokat?

Gyengébb a csontozata azoknak a tizenéves fiúknak, akik napi öt vagy több órát töltenek televízió és számítógép előtt, és a probléma maradandónak bizonyulhat. A témában vendégünk volt Dr. Megyaszai Márta, reumatológus.

Ha a gyerek azt hiszi, már felnőtt

Egyre több olyan kiskamasszal találkozni, akik korukhoz nem illő dolgokat csinálnak. Szy Katalin pszichológus elárulta, milyen problémákkal járhat, ha egy gyerek ideje korán felnőttnek hiszi magát.

ADA: „Nyilván egy babát össze-vissza csókolgatsz”

Ada fiai már 9 évesek, de még mindig szájra puszival köszönnek a műsorvezetőnek. Miért alakult ez így, és mit gondol Ada, hány éves korukig működik ez, kiderül az alábbi videóból.

Valóban rettegnünk kell a kamaszkortól?

Nem könnyű időszak ez sem a szülőnek, sem pedig a kamasznak. Vajon Ungár Anikó hogyan vészelte át ezt az időszakot? Jeges C. Eleonóra pszichológustól pedig hasznos tanácsokat kértünk a kamasz-dilemmában élő szülők számára.

Osztálytársait terrorizálta


szerző:
2011.10.27. 18:59
Osztálytársait terrorizálta

Saját osztálytársait zsarolta egy 15 éves fiú egy ózdi szakközépiskolában.

Megverte és kirabolta saját nagyanyját

Kirabolta és súlyosan bántalmazta 91 éves nagyanyját egy kamasz Miskolcon.

Bérgyilkossal akarta megöletni apját egy kamasz

Egy 16 éves balatonlellei fiú szerint apja túl szigorúan nevelte, ezért bérgyilkossal akarta megöletni.

Interneten kevésbé ciki kérdezni

Intim témákról, szexualitásról és lelki problémákról inkább az interneten kérdeznek a tinédzser korúak.

Megfojtotta idősebb szeretőjét egy kamasz

15 éves fiú gyilkolt meg egy 41 éves, négygyermekes családanyát Kisteleken.

Csak csajok 10-09-27


szerző:
2010.09.27. 09:05
Csak csajok 10-09-27

Csak csajok: Hétfőn nemcsak a heti előrejelzést mondta el az asztrológusunk, hanem azt is megtudhattuk tőle, hogy mit árulnak el a csillagok Fehér Anna és Kéri Kitty egészségi állapotáról.

Csak csajok 10-09-17


szerző:
2010.09.17. 09:05
Csak csajok 10-09-17

Csak csajok: A háromgyermekes Jakupcsek Gabriella szerint, egy szülőnek mindig alkalmazkodnia kell a gyermekéhez, és egyáltalán nem szabad elengedni még a felnőtt korában sem. Bozsik Yvette-től, aki hétéves fián teszteli a gyermekelőadásait, pedig megtudhatják, milyen taktikával veszi rá csemetéjét a munkára.

Fogdába kerültek a tolvaj tinédzserek

Több napra fogdába zárták azt a két 15 éves lányt, akik néhány ezer forint értékű bizsut akartak ellopni egy boltból.

Megtalálták a pizsamában eltűnt kamaszt

Kórházban ápolják azt a fiatal fiút, akit szombat óta kerestek Csolnokon és környékén.

Csak csajok 10-07-22


szerző:
2010.07.22. 09:05
Csak csajok 10-07-22

Csak csajok: Szily Nóra még a gyermekkori szerelmeivel is jóban van, szerinte magát tagadja meg az, aki utálja exeit. Nádas Györgynek és Peller Mariannak sincsenek rossz tapasztalatai. De hogyan kezeljük a kellemetlen helyzeteket? Erről faggattuk sztárvendégeinket.

Csak csajok 10-07-19


szerző:
2010.07.19. 09:05
Csak csajok 10-07-19

Csak Csajok: Debreczeni Zita tinédzser korában elég sokszor borsot tört szülei és tanárai orra alá. A hétfői Csak csajokban Erdélyi Mónika kamaszkori csínytevéseiről faggatta Zitát.

Csak csajok 10-06-17


szerző:
2010.06.17. 09:55
Csak csajok 10-06-17

A csütörtöki Csak csajokban sztárokkal idéztük fel a kamaszkori élményeket. Megtudhattuk, mivel töltötte a nyarat Soma, Hevér Gábor és Erdőhegyi Brigitta.

Kamaszt késeltek Budapesten


szerző:
2010.01.23. 15:49
Kamaszt késeltek Budapesten

A késelés egy V. kerületi, Szent István körúti szórakozóhelyen történt, hajnal fél négy körül.

Átok is lehet a magas termet egy kamasznak

A 2 méter magas Bence ruhát és cipőt sem talál magának. Gyakran csúfolják őt méretei miatt.

Kirabolta és megerőszakolta három kamasz

Azzal fenyegették, hogy fejbe lövik, ha nem adja át értékeit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való