Belföld

Öngyilkosságot fontolgató kamasz fordult segítségért Tóth Gabihoz, aki ezután könnyeivel küzdve fakadt ki

rtl.hurtl.hu

2023. november 16. 11:50

„Leírtam neki, hogy igenis értékes ember, és Isten azokra tesz nehézséget, akik elbírják azt, illetve nagy dolgokra hivatottak.”

Tóth Gabi csütörtökön megosztott Instagram-történetében arról beszél, hogy rájött, hogy miért állította az élet ilyen nagy kihívások elé, a választ pedig egy hozzá beérkező levélben találta meg, amit ma reggel olvasott el, írja a Blikk.

A lap azt írja, az énekesnő videója alapján egy olyan fiatal fordult hozzá segítségért, aki úgy érzi, hogy már nem bír tovább élni:

Nagyon nagy szüksége van rám, mert úgy érzi, eljött az a pont, hogy nem bír tovább élni azért, mert annyian bántják, és segítsek neki

– mesélte Tóth Gabi a megrázó levél kapcsán.

Az énekesnő elmondása szerint megpróbálta minden tapasztalatát átadni a fiatalnak, abban bízva, hogy segíteni tud neki felállni a nehéz helyzetből.

Leírtam neki, hogy igenis értékes ember, és Isten azokra tesz nehézséget, akik elbírják azt, illetve nagy dolgokra hivatottak

– idézi a lap az énekesnőt.

Tóth Gabi arra biztatta a követőit, hogy nyugodtan forduljanak hozzá is segítségért, de ne szégyelljék felkeresni a megfelelő szakembert sem, hiszen ezt ő is megteszi, ha éppen szüksége van rá.

Emberek, mi van? Tényleg! Térjetek már észhez. Ennyire nem lehet az emberi méltóságunkat eldobni, nem lehet eljutni arra a pontra, hogy valakit olyan szinten bántsanak, hogy el akarja dobni magától az életét! 

– fakadt ki végül az énekes.

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a lelki elsősegély-szolgálat a nap 24 órájában elérhető, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható telefonszámát: 116-123

Nyitókép: Tóth Gabi énekesnő a Himnuszt énekli a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary konzervatív politikai fórumon 2022. május 19-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

#Belföld#tóth gabi#kamasz#öngyilkosság#segítség#bántalmazás

Címlapról ajánljuk