KERESÉS search-close

incidens

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "incidens"

Nem állt meg a zebránál, botot hajítottak utána

Nem állt meg a zebránál, majdnem elgázolt egy póráz nélkül sétáltatott kutyát egy sofőr Nyíregyházán. Az esetet rögzítette egy másik kocsi fedélzeti kamerája. Felvette azt is, ahogy a kutya gazdája egy botot dobott a gyorsan elhajtó autó után. A Híradó által megkérdezett igazságügyi szakértő szerint mindkét fél hibázott.

Diplomáciai vita Hollandia és Magyarország között

Megszakította nagyköveti szintű diplomáciai kapcsolatait Magyarország Hollandiával, miután a Budapestről távozó holland nagykövet a magyar kormányt bírálta egy interjúban. Gajus Scheltema a 168 órának nyilatkozott. Arról beszélt, hogy a terroristák ugyanolyan elv mentén kreálnak ellenséget, mint a magyar kormány. Magyarországon átláthatatlanul költik az uniós pénzeket és az Orbán-kormány világlátása marxista. Bírálta a civiltörvényt is. Szijjártó Péter külügyminiszter azt mondta, hogy a holland nagykövet megsértette és gyalázta Magyarországot. Ezért a magyar kormány nyilvános magyarázatot követel Hollandiától. A holland külügyminiszter kínosnak nevezte a diplomáciai incidenst.

Előző rész (2017. június 28.)

Képes-e Júlia megbirkózni a nyakába szakadt rengeteg munkával? Sári meglepő ötlettel borzolja Aliz és Kristóf kedélyét. Ábel tudomást szerez a megnyitón történt incidensről. Vajon mit tervez Ludwig?

Következő rész (2017. június 28.)

Képes-e Júlia megbirkózni a nyakába szakadt rengeteg munkával? Sári meglepő ötlettel borzolja Aliz és Kristóf kedélyét. Ábel tudomást szerez a megnyitón történt incidensről. Vajon mit tervez Ludwig?

BRUTÁLIS: Ököllel vágták arcon a tanárnőt

Szülők támadtak rá a pedagógusra tegnap egy pesterzsébeti általános iskolában, akit azzal vádoltak, hogy megverte a gyereküket. A verekedés minden pillanatát rögzítette az iskola biztonsági kamerája.Az RTL Híradónak nyilatkozott a megvert tanárnő is.

Uber sofőröket fenyegettek


szerző:
2016.01.19. 18:00
Uber sofőröket fenyegettek

Uber sofőrökre vadásztak az Erzsébet térnél demonstráló taxisok egész éjjel. Volt olyan autós, akit körbeálltak a tüntetők, majd azzal fenyegették, hogy betörik az ablakát. Másnak szerencséje volt, csak megkergette az egyik taxis, a sofőr a piros lámpán áthajtva menekült el. A taxisok ma is egész nap lassították a belváros forgalmát. A demonstrálók azt mondták, holnap éjfélig biztosan maradnak, de ha kell egészen addig bénítják a belváros forgalmát, amíg be nem szüntetik az Ubert Magyarországon.

Kőzáport zúdítottak a rendőrökre

Három menekült összeveszik az interneten, aztán pár pillanat múlva már kőzápor zúdul a rendőrökre. Ezt a jelenetet rögzítette egy biztonsági kamera a kiskunhalasi őrzött szálláson. Két rendőr is megsérült, amikor pénteken a 25 fős csoport nekiment a fegyveres biztonsági őröknek és a nekik segítő rendőröknek. A felvételeken az is jól látszik, hogy azt a férfit hamar kiemelik a tömegből, aki a többieket buzdítja, hogy ne hártáljanak meg. Pár perc alatt kétszáz rendőr érkezett a szállásra, ahol hamar rendet tettek. Végül 14 ember ellen indult eljárás, hivatalos személy elleni erőszak miatt.

Biztonsági őr vert vendéget a gyógyfürdőben

Brutálisan megvertek egy férfit a nyíregyházi gyógyfürdőben. Az eset még múlt héten történt. Állítólag zárás után még a zuhanyzóban készülődött egyik barátjával, mikor egy biztonsági őr azt kérte, távozzanak. Végül a vita annyira eldurvult, a vendéghez mentőt kellett hívni. A fürdő vezetői nem nyilatkoztak, de azt állítják, hogy nem az ő biztonsági őrük verekedett, hanem egy pénzszállító cég alkalmazottja. Hogy ő mit keresett ott, nem tudni.

Megtalálták az orosz gép pilótáját

Megtalálták a kedden lelőtt orosz vadászbombázó életben maradt pilótáját, akit nem öltek meg a türkmén lázadók a katapultálás után. A megmentésére küldött harci helikoptert viszont egy másik lázadócsoport felrobbantotta, erről videót is közzétettek az interneten. Az orosz gép kilövése nemcsak az orosz-török viszonyt, de Moszkva NATO-val kialakított együttműködését is súlyosan megterhelheti. Washington kiállt Ankara mellett, Oroszország válaszul légvédelmi rakétarendszert telepít Szíriába.

Orosz bombázót lőttek le a törökök

Lelőtt egy orosz vadászbombázót a török légierő a szír határnál. A törökök szerint a Szu-24-es megsértette a légterüket. Tízszer is figyelmeztették, mielőtt az F-16-osok megsemmisítették. A két pilóta katapultált, de az egyikük meghalt a szír lázadók szerint. Moszkva súlyos incidensnek nevezte a történteket. A NATO adásunk előtt rendkívüli tanácskozást kezdett. A törökök szerint jogosan lőtték le az orosz gépet, miután többször is megsértették már a légteret. Az incidens újabb mélypontra lökte a már eddig sem jó orosz-török kapcsolatokat.

Bevándorlónak nevezte és megtámadta társát egy hetedikes fiú

A bevándorlási kérdés már az iskolákban is egyre inkább napirenden van. A napokban történt egy sajnálatos incidens, mikor is saját nigériai származású társának szorított kést egy fiú, mondván ő is csak egy bevándorló és semmi keresni valója Magyarországon. Dr. Süli Ágota, pszichiáterrel a miértekre kerestük a választ.

Feljelentették McCartney-t


szerző:
2011.10.11. 14:59
Feljelentették McCartney-t

Túl zajosnak találták Sir Paul McCartney esküvői buliját a szomszédok.

Incidenssel és Shakirával avatták a stadiont

Ünnepélyesen átadták a jövő évi, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság központi létesítményét Kijevben.

Kisebb incidenssel landolt az űrhajó

Földet ért a Szojuz űrhajó, fedélzetén a Nemzetközi Űrállomás leváltott személyzetével.

Késsel hadonászva fenyegette a busz utasait

A Volánbusz Miskolc és Ózd között közlekedő járatán egy rendőr fékezte meg az örjöngő utast.

Incidens Obama beszéde alatt


szerző:
2010.10.06. 13:11
Incidens Obama beszéde alatt

Leesett Barack Obama beszéde közben az elnöki tisztséget jelző pecsét a pulpitusról.

Fellökték XVI. Benedeket a karácsonyi misén

Egy zavart nő megfogta a pápa ruháját a nyakánál és a földre rántotta a katolikus egyházfőt.

Bolívia szerint Floresék terroristák voltak

A dél-amerikai ország kormánya hivatalos jegyzékben tájékoztatta Magyarországot.

Miniszteri incidens Orosházán


szerző:
2009.04.20. 19:33
Miniszteri incidens Orosházán

Ingerülten reagált nemrég a politikai kritikára az új önkormányzati miniszter.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való