Bulvár

Félresikerült playbackért cikizik Mariah Carey-t

rtl.hurtl.hu

2022. november 25. 6:08

Az All I Want For Christmas-t egyesek szerint úgy adta elő, mintha odaszögezték volna a színpadhoz.

Mariah Carey-re rájár a rúd: mint nemrég megírtuk, hatóságilag döntötték el az Egyesült Államokban, hogy nem sajátíthatja ki magának „A karácsony királynője” címet, most pedig – a Daily Star szerint – a Macy’s hálaadás napi buliján adott fellépéséért is cikizik.


Az énekesnő természetesen ezúttal is a legnagyobb slágerét, az All I Want For Christmas-t adta elő, bírálói szerint tragikomikusan. Egy kommentelő azt írta:

Az ember azt gondolná, hogy Mariah Carey annyiszor tátogta már el az All I Want For Christmas-t, hogy tökélyre fejlesztette, de a Macy’s buliján előadott playback-je rettenetes volt.

Másnak az tűnt fel, hogy az énekesnő végig egy helyben állt. „Talán odaszögezték a színpadhoz?” – kérdezte. Egy újabb hozzászóló pedig azt feltételezi, hogy mémet akartak csinálni, azért közelítettek rá annyiszor a rosszul playbackelő Mariah Carey arcára.

Bárhogyan is kritizálják az énekesnőt, csak ezzel az egy dallal minden év decemberében 215-360 millió forintnyi összeget keres, és már 2018-ban átlépte a húszmilliárd forintot a teljes bevétel.

Nyitókép: Noam Galai/Getty Images

#Bulvár#mariah carey#playback#hálaadás

Címlapról ajánljuk