Bulvár

Méregdrága dívának lenni: ennyibe kerül, ha Mariah Carey kimozdul otthonról

rtl.hurtl.hu

2022. június 8. 13:00

Smink, fodrász, biztonsági szolgálat nélkül a lábát sem teszi ki.

A Joe Budden Podcast vendége volt Nick Cannon műsorvezető, Mariah Carey énekesnő korábbi férje, a beszélgetést az Insider szemlézte. 

Nick Cannon meglepő kijelentéseket tett volt felesége életstílusáról. Mint elmondta: az énekesnő nem hagyná el a házat valamilyen apróbb fellépésért, csakis komoly gázsiért.

Mariah nem lép ki a házból – 150-200 ezer dollárjába került csak az, hogy kisétáljon a házból

 – mondta Cannon, aki 2008 és 2014 között volt Carey férje. Természetesen nem maga a mozdulat emésztett fel mai árfolyamra átszámítva nagyjából 54-73 millió forintot.

Cannon szerint a költségeket például a biztonsági szolgálatra, a fodrászra, a sminkesre, illetve az utazásra használt repülőre vezette vissza. Hozzátette: bár jómaga is szép sikereket ért el a film- és zeneiparban, ilyen számokkal nem találkozott, míg kapcsolatba nem került Carey-vel. Szavai szerint egója miatt érezte úgy, hogy neki is kenyérkeresőként kell beszállnia a kapcsolatba. Azt is kommentálta, hogy egyesek ferde szemmel néztek a közte és az énekesnő közötti kapcsolatra. Elmondta: ő nem egy eltartott fiúcska.

Carey extravagáns életmódja eddig sem volt titok. Turnéján luxushotelek lakosztályaiban szállt meg, ezek ára éjszakánként 15 ezer dollár, tehát nagyjából 5,4 millió forint volt. Mindez eltörpül ajándékba kapott hajója költségei mellett. A járművet korábbi vőlegényétől, az ausztrál milliárdos James Packertől kapta. A hajó fenntartása hetente körülbelül 340 ezer dollárba, azaz körülbelül 123,7 millió forintba került. A pár 2016-ban felbontotta jegyességét.

Nyitókép: Dia Dipasupil / Getty Images

#Bulvár#mariah carey#nick cannon#költségek

Címlapról ajánljuk