Bulvár

„Ez gyűlöletpropaganda és bűncselekmény” – Rácz Jenő kiállt Schobert Norbi mellett

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 2. 11:18

A Konyhafőnök séfje szerint évek óta lejárató kampány zajlik az egész Schobert család ellen, aminek mihamarabb véget kell vetni.

Ahogy arról már mi is írtunk, Schobert Norbinak és családjának hosszú évek óta komoly üzleti károkat és hitelrontást okoz az ellenük a közösségi oldalakon zajló kampány.

Rubint Réka kijelentette, hogy van olyan vendége, aki azért nem megy el a táborukba, mert egy Facebook-csoportban – amely nyolc éve vette célkeresztbe őt és családját – ellopják a képeiket, és gúnyt űznek azokból, akik ott vannak. A gyűlölethullám ellen először Dér Heni emelte fel a hangját, őt pedig Rácz Jenő követte.

A Michelin-csillagos séf elmondása szerint ő általában csendben marad, ha ilyen esettel találkozik, de a rágalmazás mellett most ő sem tudott elmenni. 

Az, hogy egy gyereknek a fényképe mellé malacfejeket tesznek ki, meg hasonló, az gyűlöletpropaganda, az bűncselekmény. 


„Azt gondolom, hogy ez a mai világban nem fordulhat elő, hogy így bántalmazzunk embereket” – fogalmazott. Szerinte Norbi nem bántott senkit, és a fitneszguru korábbi, botrányt kiváltó megszólalásain csak nevetett egyet, és azt mondta, hogy „Norbi, te nem vagy normális”.

A Konyhafőnök séfje szerint sokkal szebb lenne a világ, ha mindenki kedves kommenteket írna a másiknak, és mosolyognának egymásra az emberek. Azonban hozzátette, hogy ha az ő családja ellen indulna ilyen lejárató kampány, akkor biztosan kiderítené a részleteket és utánajárna a dolgoknak.

A fitneszguru és a sztárséf között egyébként üzleti kapcsolat is van: szerdától kapható az Update fagyi, amit Rácz Jenő fejlesztett Schobert Norbinak. 

Schobert a keddi Reggeli vendégeként beszélt a botrányról. Azt mondta, őt bárki bánthatja, de azt nem tudja elviselni, hogy valaki a gyerekeivel tegye ezt.

Értük ölni tudok. Szó szerint, és le is ülöm.

Azt mondja, a gyerekei egyre jobban kezelik ezeket a gyalázkodásokat, de szomorúnak tartja, hogy egyáltalán szükség van erre.

#Bulvár#schobert norbi#rácz jenő#rágalmazás#gyűlölet#propaganda#konyhafőnök

Címlapról ajánljuk