Bulvár

Schobert Norbi keményen bírálta Bíró Icát és Béres Alexandrát

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 12. 16:27

A fitneszguru ugyan még a kontinensen sincs, az őt „lejárató kampány” még így is utolérte. Bár korábban azt nyilatkozta, hogy nem áll szándékában reagálni a sértésekre, nem tűrt tovább: közösségi oldalán egy hosszú bejegyzésben fejtette ki véleményét az őt és karrierjét ért vádakról.

Bíró Ica azt állította, hogy az ő kazettája indította el Norbi karrierjét, aki mindezért hála helyett csak utálkozással dobálózott – olvasható a Femina oldalán.

Schobert Norbi ezzel kapcsolatban felidézte az Icával való megismerkedésüket, aminek végén be is szólt egykori kollégájának:

A koreográfusod voltam. Nem Te kértél fel, hanem Trunkos András. Nem is tárgyaltunk soha. A színpad előtt, a kamerák alatt tornáztam, úgy követted a ritmust és a gyakorlatot. Mert még a mai napig nem találod a zenei 1-et, vagy a 4x8-at. Ez se baj! Én se tudok énekelni.

Ezek után azonban Norbi rátért arra, mi is bántja őt valójában Ica állításával kapcsolatban:

Azzal kiállni, hogy a karrierem Neked köszönhetem? Persze elolvasták a stáblistát az emberek a kazettádon és engem választottak?

A fitneszguru leírta, milyen lépcsőfokokat kellett megmásznia ahhoz, hogy felérjen oda, ahol jelenleg tart. Azonban hiába minden videó, könyv, Európa csúcs vagy Guinness világrekord, akinek a legtöbbet köszönhet az felesége, Rubint Réka, akiről így írt posztjában:

21 éve hitt bennem és mellettem állt a színpadon, a műtő előtt tördelte a kezét, amikor kiderült, hogy szívbetegnek születtem és úgy építettem fel mindent. Na Réka nem fog kiállni soha, hogy neki köszönhetek mindent, pedig elfogadnám, sőt oda is adnám neki. A mindent! Mert ő a legjobb és a legnagyobb! Nekem biztos!


Véleményét végül ezzel zárta: „Én csak nyugalmat szeretnék magamnak, a családomnak, mert kőkeményen megdolgoztam érte.”

Béres Alexandrának is beszólt. 

Szandi! Rékával sosem akartunk fitneszt nyitni. Most is tudnánk, de nem akarunk. Amikor kirúgtátok, ott se voltál. A férjed azt mondta neki, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában, miután megtudta, hogy elvettem feleségül. Szerette a vendégeit, a munkáját, összetört.

– írta Norbi, majd felemlegette korábbi Alexandrával közös műsorukat, amiben azt állítja, hogy Szandi tisztességtelen módon járt el a verseny során: „Zsírégetőt adtál az embereknek, nem éreztem korrektnek, mert csupán táplálkozás és mozgásról szólt a műsor. Most támadsz engem, támadod a Dávidot, ahelyett hogy felhívtál volna, hogy lépjünk fel együtt a gyűlöletcsoport ellen, amely hírbe hozott.”

 

#Bulvár#schobert norbi#béres alexandra#szandi#rubint réka#bíró ica#poszt#vélemény

Címlapról ajánljuk