Bulvár

„Nem hittem, hogy teherbe tudok esni” – Alicia Vikander őszintén vallott vetéléséről

rtl.hurtl.hu

2022. július 25. 16:26

Michael Fassbender felesége nehéz időszakon ment keresztül, mielőtt megszületett első közös gyermekük.

A svéd származású Alicia Vikander elmesélte, hogy extrém és fájdalmas vetélésen esett át, mielőtt életet adott Michael Fassbenderrel közös gyermeküknek.

Van most egy gyerekünk, de ez időbe telt

– kezdte a 33 éves színésznő a The Times magazin vasárnap közölt interjújában.

Sokáig próbáltam teherbe esni. Nehéz időszakon mentem keresztül a karantén alatt, a koronavírus idején. Küzdöttem egy darabig… Egy ideig nem hittem benne, hogy teherbe tudok esni

– folytatta Alicia, aki sokáig hezitált, hogy megossza-e élete legnehezebb időszakának tapasztalatait a nagyközönséggel. A színésznő végül úgy döntött, hogy őszintén mesél veszteségéről.

Megálltam egy pillanatra, és elgondolkoztam, hogy beszéljek-e erről. De annyi nő megy keresztül hasonló dolgokon…

Az Oscar-díjas színésznő számára a 2016-os Fény az óceán felett című film – amiben karaktere, Isabel Graysmark két vetélésen is átesik – teljesen új értelmet nyert a történtek ismeretében.

Alicia Vikander őszintén vallott vetéléséről
Michael Fassbender és Alicia Vikander a 75. cannes-i fesztiválon - Fotó: Andreas Rentz / Getty Images

Vikander szerint az irodai munkásoknak egyszerűbb leplezni, ha épp nehéz időszakon mennek keresztül, de a hírességek, akik állandóan reflektorfényben vannak, nehezebb helyzetben vannak.

Nem tudom megérteni, hogyan tudnak felmenni a vörös szőnyegre egy-egy keményebb időszakban, amikor állandóan azt kérdezik tőlük, hogy hogy vannak. A legtöbb ember ilyenkor arra sem lenne képes, hogy elhagyja az otthonát

– mondta a színésznő.

Miután megfogant Vikander és Fassbender szivárványbabája – így hívják a veszteség után született babákat –, igyekeztek végig titokban tartani a terhességet. 2021 augusztusában aztán lencsevégre kapták őket, amint egy babakocsit tolnak, így derült ki, hogy szülők lettek.

A színésznő és férje 2014-ben jöttek össze, 2017 októberében házasodtak össze Spanyolországban, magánéletüket azonban mindvégig óvták a nyilvánosságtól.

Nyitókép: Samir Hussein / Getty Images

#Bulvár#alicia vikander#michael fassbender#vetélés#veszteség#baba#terhesség

Címlapról ajánljuk