Bulvár

Will Smith bocsánatot kért Chris Rocktól: Az erőszak minden formája mérgező és pusztító

Mohos MátéMohos Máté

2022. március 29. 6:10

Instagramon üzent a színész.

„Az erőszak minden formája mérgező és pusztító. (…) Az én rovásomra elhangzó viccek a munkám részét képezik, de a Jada egészségi állapotával kapcsolatos vicc túl sok volt számomra, és érzelmileg reagáltam rá. Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőled, Chris” – üzente Will Smith Instagramon, szúrta ki a Telex.

A színész a vasárnap esti 94. Oscar-díjátadón kevert le egy pofont a műsorvezető Chris Rock humoristának, miután az felesége hajhullást okozó betegségével viccelődött.

Smith most Rock mellett az Akadémiának, a műsor szervezőinek, valamint saját filmje, a Richárd király stábjának is tolmácsolta bocsánatkérését. Smith a filmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb színész díját.

Smith a pofon után azt ordította élő adásban a műsorvezetőnek:

Ne vedd a kibaszott szádra a feleségem nevét!

Ez volt a díj történetében az első alkalom, hogy az élő közvetítésben valaki káromkodott. A díjátadó történetének legnagyobb botrányairól itt írtunk.


Jada Pinkett Smith betegségéről korábban itt írtunk. Arra is emlékeztettünk: Will Smith és Chris Rock kapcsolata már a múltban sem volt felhőtlen. A komikus a 2016-os Oscar-gálán is élcelődött Smith-szel, valamint feleségével.

A vasárnapi eset óta találgatások is indultak arról, hogy vajon megrendezett volt-e az erőszakos jelenet – hiszen az Oscar-gála nézettsége 2014 óta 76 százalékot csökkent, a pofon után viszont számtalan néző kapcsolt át a közvetítésre. Erről a Fókusz készített anyagot:

Nyitókép: Myung Chun / Los Angeles Times via Getty Images

#Bulvár#will smith#chris rock#oscar#pofon#bocsánat#instagram

Címlapról ajánljuk