Kultúra

Botrány az Oscar-gálán – Will Smith verekedni kezdett egy beszólás miatt

rtl.hurtl.hu

2022. március 28. 6:26

Élő adásban húzott be egyet a műsorvezetőnek.

Chris Rock komikus éppen a legjobb dokumentumfilm kategóriát konferálta fel, és ehhez próbált elsütni néhány tréfát. Amikor meglátta Will Smith feleségét azon poénkodott, hogy szerepelhetne a G. I. Jane című film második részében. A Ridley Scott rendezte G. I. Jane-t 1997-ben mutatták be, és ez volt az a film, amiben Demi Moore kopaszra borotvált fejjel szerepelt. A mostani Oscar-gálára Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith is rövid hajjal, majdnem kopaszon jelent meg. Csakhogy nem egy film miatt, hanem mert

egy alopecia nevű betegségben szenved, ami a haj kihullásávál jár.

A vicc után a kamera Pinkett Smithre váltott, aki láthatóan a szemét forgatta, de a közönség sem tört ki hangos nevetésben, Will Smith meg aztán pláne nem, aki felment a színpadra, és egy hatalmasat lekevert a komikusnak.


Mivel az adást a műsor készítői elnémították, ezért csak a riporterek beszámolói alapján lehet tudni, hogy mi hangzott el ezután. A CNN beszámolója szerint Will Smith azt mondta:

Ne vedd a kibaszott szádra a feleségem nevét!

Az incidens az este folyamán még többször szóba került. Egyebek közt akkor, amikor Smith átvette a legjobb színésznek járó Oscar-díjat. Bocsánatot kért az Akadémiától, és a többi jelölttől, de Chris Rocktól nem.

Nyitókép: Neilson Barnard / Getty Images

#Kultúra#will smith#jada pinkett smith#oscar-díj#chris rock#pofon vágta

Címlapról ajánljuk