Belföld

„Mélységesen felháborított” – megszólalt Krúbi a sokkolózás ügyében

rtl.hurtl.hu

2024. január 30. 18:16

Krúbi elfogadhatatlannak tartja, hogy az Aréna személyzete néhány rajongót nem engedett be abba a szektorba, ahova a jegyük szólt, valamint azt is, hogy a „jogos felháborodásra vérlázító erőszakossággal reagált” a biztonsági szolgálat néhány tagja.

„Szeretnék pár szót mondani egy incidensről, ami az Arénában történt, és ami titeket és engem is mélységesen felháborított” – írta kedd este Krúbi a Facebook-oldalán.

Mint arról beszámoltunk, Krúbi január 26-án lépett fel a Papp László Budapest Sportarénában, a telt házas koncerten pedig sokan kiakadtak a Valton-Sec Zrt. biztonsági őreinek viselkedésén. „A koncert után eljutott hozzánk, hogy a helyszín által biztosított személyzet az egyik beengedési ponton néhányatokat nem (vagy késve) engedett be az általatok jegyvásárlásnál választott szektorba” – fogalmazott az előadó.

Ezt a mulasztást eleve elfogadhatatlannak tartom, arról nem is beszélve, hogy a jogos felháborodásotokra vérlázító erőszakossággal reagált a helyszín biztonsági személyzetének némelyik tagja

– olvasható a posztban. 

A bejegyzésben hozzátették, mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiderítsék, „miért nem kapták meg a helyszíntől azt a szervezettséget és bánásmódot, ami elvárható lenne”. Azt is írta, bevetnek mindent, hogy megfelelő mértékű kárpótlásban részesüljenek az érintettek. „Ezeket a folyamatokat már a hétvégén megkezdtük, és bízunk benne, hogy mihamarabb sikerül eredményeket elérnünk” – zárta szavait.


„Az egyik sokkolás eredménye nagyon látszik, még most is, a felkaromon van két elég nagy lila foltom. A fojtószorítást éreztem nagyon, a torkom fájt, kívül és belül is” – mesélte el a Híradónak kedden az a rajongó, aki ellen sokkolót vetett be egy valtonos biztonsági őr az arénás Krúbi-koncerten. V.B. úgy látja, hogy a biztonsági szolgálat aránytalanul keményen lépett fel, és nem csak ellene.

Nyitókép: RTL

 

#Belföld#krúbi#papp lászló budapest sportaréna#aréna#sokkoló#biztonsági őr#valton-sec zrt.

Címlapról ajánljuk