Baleset-bűnügy

Sokkoló videó sokak félelméről: összetört egy üveghíd, tíz métert zuhantak a turisták

rtl.hurtl.hu

2023. október 27. 17:57

Egy ponton összetört egy indonéziai üveghíd, aminek következtében két turista a mélybe zuhant, egyikük meghalt.

Váratlanul összetört egy híres indonéziai üveghíd, aminek következtében két ember 10 métert zuhant. A zuhanást egyikük nem élte túl, rajta kívül hárman megsérültek a balesetben – írja a DailyMail.

A brit bulvárlap szerint a tragédia szerdán, egy közép-jávai Limpakuwus fenyőerdőben történt a Geong hídon, amely egy népszerű turistalátványosság. Az áldozat nem sokkal a zuhanás után vesztette életét, míg a másik ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A balesetről egy sokkoló videófelvételt is közzétettek, amelyen az áldozat holtteste kitakarva látható, valamint a turisták, akiknek sikerült megkapaszkodniuk, és elkerülniük a zuhanást.


Az arra járók gyorsan a bajbajutott turisták segítségére siettek, és lesegítették őket a hídról, amin a baleset idején mintegy 11 ember tartózkodott. A helyi rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, annak idejére lezárták az erdőt. A közösségi médiában már áprilisban sok látogató szóvá tette, hogy milyen rossz állapotban van a híd, biztonsági aggályaikat pedig továbbították az illetékeseknek.

Nyitókép: KOMPASTV / YouTube

#Baleset-bűnügy#indonézia#üveghíd#összetört#turisták#Videó

Címlapról ajánljuk