Külföld

Az esküvő után 12 nappal vette észre, hogy felesége valójában egy Eric nevű férfi

rtl.hurtl.hu

2024. május 9. 11:23

Nagy meglepetés ért egy indonéz férfit. Az „ara” ellen csalás miatt eljárás indult.

Csalás vádjával indítottak eljárást egy 26 éves indonéz férfi ellen, aki olyan meggyőzően elhitette magáról, hogy nő, hogy egy szintén 26 éves férfi feleségül vette – jelentette a helyi sajtó. A csalást csak 12 nappal később fedezte fel az ifjú férj és családja.

A beszámolók szerint csak AK monogrammal azonosított férj 2023 tavaszán ismerkedett meg az Instagramon egy Adinda Kanza Azzahra nevű nővel, nem tudva, hogy ő valójában egy Eric nevű férfi. Randizni kezdtek, a „nő” találkozott barátja szüleivel is, és végül AK megkérte szerelme kezét.

Az esküvőt április 12-én tartották meg. Addig nem is gyanakodtak. Adinda ugyanis mindig a helyi muszlimok hagyományoknak megfelelően eltakarta el a fejét, testalkata, arca és hangja is nőies volt. Amikor szüleiről kérdezték, azt mondta, hogy anyja meghalt, apja pedig elhagyta.

Az esküvő után azonban egyre több gyanús jel volt, kezdve azzal, hogy nem volt hajlandó elhálni a házasságot. Emellett szinte soha nem hagyta el a szobáját, és nem beszélt soha a saját rokonaival. AK apja ekkor úgy döntött, hogy nyomozni kezd, és elment „menye” házához, ahol kiderült, hogy mindkét szülője ott él. Valamint, hogy Adinda valójában egy Eric nevű férfi.

Az esetet AK szülei azonnal jelentették a rendőrségen, és Ericet csalás vádjával letartóztatták. A rendőrség közlése szerint a férfi elismerte, hogy nyereségvágyból csapta be AK-t, és a pénzért játszotta el, hogy nő. A rendőrség a helyi sajtónak nyilatkozva megerősítette, hogy Eric nőies külseje és hangja könnyen becsaphatta az embereket.

Nyitókép:tribunnewswiki

#Külföld#férfi##indonézia#csalás

Címlapról ajánljuk