Baleset-bűnügy

Tornaórán úgy megvertek egy 11 éves diákot Érden, hogy mentő vitte el

rtl.hurtl.hu

2023. október 5. 7:01

Kicsivel később a bántalmazott fiú édesanyját is megtámadták, őt is kórházba kellett szállítani.

Érden, egy tornaórán összeverekedett két 11 éves diák. Az egyikük olyan súlyosan megsérült, hogy mentőt kellett hozzá hívni – írta a Bors. A lap információi szerint az egyik fiú lábszáron rúgta a társát, majd többször belerúgott a hasába is, végül egy labdát vágott a fejéhez.

A kórházban hivatalból feljelentést tettek az ügyben, a sértett diák nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bántalmazott diák édesanyja kérdőre vonta az igazgatót, hogy hogyan történhet ilyen az intézményben, de a nőt azzal próbálták csitítani, hogy az agresszív fiú családját ismerve „ne csináljon ebből ügyet”.

A lap cikke szerint a sértett fiú édesanyját három nappal később megtámadták futás közben, a nőt úgy megverték, hogy ő is kórházba került. A támadó férfi többször is megütötte a nőt. 

A rendőrség most azért nyomoz, hogy kiderüljön, az iskolai bántalmazáshoz van-e köze a jelenlegi támadásnak. A Bors egy helyi lakossal is beszélt, aki furcsának nevezte az esetet:

Félholtra verik a fiát, majd pár nappal később az édesanyát is megtámadják. Nehezen tudom elképzelni, hogy a két eset egymástól teljesen függetlenül történt volna.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Baleset-bűnügy#iskola#érd#bántalmazás#iskolai erőszak#tornaóra#verés#verekedés#mentők#gyerek

Címlapról ajánljuk