Baleset-bűnügy

Hatodikos lány késelt egy bőnyi iskolában

rtl.hurtl.hu

2024. április 29. 11:17

Az iskola vezetése arra kérte a szülőket, hogy az iskolában történt „rendkívüli esemény” miatt a gyerekeket a lehető leggyorsabban vigyék haza. A helyszíni beszámolók szerint a helyszínen sok a rendőr, a gyerekek nagyon sírnak, többen sokkos állapotba kerültek.

A Kisalföld információi szerint a bőnyi általános iskolában reggel a szünetben leszúrta egy hatodikos osztálytársát egy lány. A sérült lányt mentőhelikopter szállította kórházba. A lap beszámolója szerint a gyerekek sokkos állapotban vannak, mindenkit hazaküldtek az iskolából.

Időközben a rendőrség is közleményt adott ki, a police.hu-n megjelent információk szerint a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2024. április 29-én 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint a bőnyi Szent István Általános Iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan sérülést szenvedett. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart.

Bőnyiek Új Csoportja Facebook-csoportban azt írják, hogy az iskola vezetése arra kérte a szülőket, hogy az iskolában történt „rendkívüli esemény” miatt a gyerekeket a lehető leggyorsabban vigyék haza.

Jelenleg minden kisgyermek biztonságban van. Azoknak a gyerekeknek, akiket nem tudnak elvinni, felügyeletet biztosítunk

– közölték.

Nyitókép: Google Street View

#Baleset-bűnügy#bőny#iskola#késelés#rendőr

Címlapról ajánljuk