ValóVilág

Mindenre elszánt karakterekkel indul a ValóVilág7!

rtl.hurtl.hu

2014. november 16. 10:05

Vasárnap este az első hat villalakó ringbe száll a főnyereményért, és kezdetét veszi a hónapokon át tartó versengés. Bemutatjuk a beköltözőshow főszereplőit!

Dóri, a szőke aktmodell lány ki nem állhatja a kétszínű és irigy embereket. Saját bevallása szerint a legidegesítőbb tulajdonsága, hogy éjjel csámcsog, és címlapfotóira a legbüszkébb. Előfordult már vele, hogy kibírta egy hónapig szex nélkül, de annál tovább nem! Vajon a Villában meddig fogja megállni, hogy ne bújjon össze senkivel?

Fanni nem szereti a kétszínű, sunyi embereket, de azokkal sem jön ki jól, akik túl kedvesek vele. Mégis legnagyobb félelme a Villában, hogy mindenki ellene fordul, ebben az esetben akár fel is adná a játékot. A szexen kívül mindent megtesz a győzelemért, és ebben nagyon elszánt.

Vikcsut vonza a celebség, ezért is jelentkezett a ValóVilág hetedik szériájába. Egy kutyakozmetikusnak nem lehet más kedvence, mint a kutyapóz. Vikcsu két-három hetet túlél szex nélkül, de többet már nem! A csoportos szexen kívül mindent bevállal a nyereményért, akár szembe is száll minden kétszínű, nyávogós, megjátszós cicamókussal. 

Dani jogot tanul, és legnagyobb kihívásának azt tekinti, mikor elmondta szüleinek, hogy benne lesz a VV7-ben. Eddigi legjobb döntésének tartja, hogy jelentkezett a játékra, amit reményei szerint megnyer, hacsak nem kell valamelyik férfi Villalakóval szexuális kapcsolatot létesítenie.

Dennis szerint ezt a műsort neki találták ki. A magabiztos srác egy hétnél tovább nem bírja szex nélkül, ám szerelmével a Villán kívül ahányszor csak tudott ágyba bújt. Barátnő híján vajon hogy oldja majd meg a feladatot?

Laci egy igazi hős, aki volt barátnője segítségére sietett, mikor megtámadták a lányt. Jelenleg nem él boldog párkapcsolatban, de ki tudja meddig. A Gellért-hegyen már szexelt, de a Villában még nem. Akik úgy gondolják unalmas lehet ez a srác, csupán annyit üzen, hogy nyissák ki a szemüket és figyeljék őt!

És nem csak őt figyelhetjük, hanem mind a hat ember beköltözését vasárnap este 19 órától az RTL II-n!
#ValóVilág#beköltözés#valóvilág7#villalakók#dóri#fanni#vikcsu#dani#dennis#laci

Címlapról ajánljuk