ValóVilág

Jelentkezz, hogy beköltözhess a ValóVilág12 villájába!

rtl.hurtl.hu

2024. május 22. 12:09

Minden eddiginél nagyobbra nyílik a ValóVilág12 villájának kapuja. Bárkinek lehetősége van teljes értékű játékosként beköltözni a villalakók közé, amihez csupán saját névre szóló RTL+ előfizetéssel kell rendelkezni, amivel jelentkezni lehet az rtl.hu/villalakoplusz oldalon.

Minden eddiginél szélesebbre tárja kapuját a ValóVilág12 Villája, ahova RTL+ előfizetéssel most szinte bárki számára megnyílik a lehetőség, hogy beköltözzön! Az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználóknak nincs más dolguk, mint az rtl.hu/villalakoplusz linken található jelentkezési lapot kitölteni és beküldeni, amellyel részt vehetnek a sorsoláson. Itt több nevet fognak majd kihúzni, akiknek a többi villalakóhoz hasonlóan egy egészségügyi – pszichológiai és fizikai – vizsgálaton kell részt venniük. A ValóVilág szenior kreatív producere, Kónya Gergely arról beszélt:

Végül a nézők fogják egy beszavazón eldönteni, hogy a kisorsolt regisztrálók közül végül ki az, aki beköltözhet teljes jogú villalakóként a villába.

Felpörögtek tehát az események a villában, de az idő vészesen fogy, ugyanis május 26-án, vasárnap éjfélkor zárul a regisztráció. Másnap, az esti összefoglalóban sorsolás, néhány nappal később pedig valakinek már pakolnia is kell és irány a villa.

Gina történelmet írt a VV12-ben, ugyanis saját maga helyett párbajellenfele mellett kampányolt – sikeresen:

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streamingfelületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#villalakó+#néző#beköltözés#villalakóplusz#jelentkezés#rtl plusz#RTL+

Címlapról ajánljuk