Reggeli

Pankotai Lili: Nem rendszerváltásra van szükség

rtl.hurtl.hu

2023. június 16. 9:08

Maradj inkább csendben, és örülj annak amid van, különben azt is elvesszük – így fogalmazta meg Pankotai Lili, hogy szerinte hogyan áll felszólalásaihoz és a tüntetőkhöz a kormány. Szerinte ez nagyon ismerős több diktatúrából is. Nem fél tüntetésre járni és az ellene indított eljárás nem veszi el attól a kedvét, hogy kiálljon gondolatai mellett.

Szerinte az, hogy a generációjának egy része nincs ott a tüntetéseken teljesen normális, hiszen korosztályuknak megfelelően viselkednek, ha a magánéletükkel, az „esti bulizással” foglalkoznak.

Szerinte nem rendszerváltásra van szükség, hanem arra, hogy az emberek másképp gondolkodjanak, megfelelően informálják őket, különben holnap is ugyanazokat a vezetőket választanák meg.

Ahogy arról a héten beszámoltunk, Pankotai Lilire a maximálisan kiszabható 150 ezer forintos bírságot rótta ki a rendőrség gyülekezési joggal való visszaélés szabálysértés miatt. Viszont néhány óra alatt meg is lett, vagyis összegyűjtötték a Pankotai Lilire kiszabott bírság összegét. Az RTL Híradó készített róla riportot:

#Reggeli#Videó#Belföld#oktatás#státusztörvény#pankotai lili#tiltakozás

Címlapról ajánljuk