Nyerő Páros

Rendhagyó eljegyzések és kíméletlen vallomások borzolták fel a kedélyeket

rtl.hurtl.hu

2023. október 9. 21:30

A mai játékban többek között azt is megtudhattuk, hogy hányszor szakítottak eddig Voksán Virágék, és hogy Curtisnek melyik testrészét szereti legjobban Judit. Az este pedig ismét megnyíltak egymásnak a sztárpárok, ahol Curtis az exeiről mesélt, Csenge pedig elárulta, Joe szavai fájdalmat okoztak neki. A vallomásokat egy szavazás követte, aminek sorsdöntő hatása volt, ugyanis ezzel Balogh Eleniék számára valami véget ért.

Izgatottan mondtak igent a lánykérésre a Nyerő Páros szerelmesei


Az Álomrandevú nevezetű játékban a srácok egy szál boxerben és nyakmerevítőben várták szerelmeiket, majd harminc darab kérdésre kellett válaszolniuk, miközben Balázs utasítására feladatokat kellett végrehajtaniuk az asztal alatt. A játék teljesítése közben többek között arra is fény derült, hogy hányszor szakítottak Voksán Virágék, és hogy Curtis melyik testrészét szereti leginkább Judit. A romantikus randik végén nemcsak a nagy kő esett le a sztárpárok szívéről, de a jegygyűrűk is előkerültek.

Voksán Virág fényes nappal, a szőlőtőkék között szeretkezett szerelmével


Mivel Voksán Virág és a párja, Laci teljesítettek a legjobban a mai feladatban, másnap egy romantikus randevúval kezdhetik a reggelt, méghozzá egy olyan helyszínen, ahová sok kellemes emlék köti őket…

Jákli Mónika szerint a párja nem tudja értékelni a családjukat


Mint egy kísértet, jön utánunk

– utalt Boráros Gábor a múltbeli hűtlenségére, amit a mai napig sem sikerült teljesen feldolgozniuk. Párja, Mónika pedig úgy érzi, Gábor nem értékeli sem a kedvességét, sem a türelmét, sőt a közös gyermeküket sem.

Csengének fáj, hogy Joe szerint gyakran próbálja manipulálni őt


Az esti rögtönzött párterápia rávilágított Joe és Csenge gyenge pontjára, ami odáig fajult, hogy a szerelmesek a többiek előtt estek egymásnak.

Ez most nekem nagyon fáj!

– adta ki érzéseit Csenge.

Henry Kettner vallomása: Csak magammal foglalkoztam végig


Vajon mi a legnagyobb siker és sikertelenség Henry Kettner és a párja, Rebeka párkapcsolatában? A youtuber őszintén vallott a többi sztárpár előtt, köntörfalazás nélkül elárulta az igazságot.

Lacinak a mai napig fáj felidézni azt, amit Voksán Virág tett


Valentényi Laci vidéken nevelkedett fel, és a szüleitől mindig is azt tanulta, hogy a jót találja meg mindenkiben. Azonban úgy érzi, párja, Voksán Virág teljesen más hőfokon ég, amivel nem minden esetben ért egyet.

Joe-ék szerint kamu, hogy Vastagné Domján Evelint is bántalmazták Csengéhez hasonlóan


Amikor Vastagné Domján Evelin elmesélte a többieknek, hogy a korábbi kapcsolatában – Csengéhez hasonlóan – őt is bántalmazták, Joe-nak és Csengének kétségeik támadtak: Csenge szerint Evelin mindössze a saját malmára akarja hajtani a vizet, Joe pedig állítja, kifejezetten jól ismeri az embereket, úgyhogy egyetlen apró mimikából is pontosan tudja, mikor hazudik valaki. 

Curtis: Olyan nőkkel voltam, akik minden szempontból tőlem függtek


Végre felnézhetek a páromra

– büszkélkedett Curtis, miután felidézte múltbeli párkapcsolatait. Úgy érzi, jelenlegi párja, Judit a magénletben és a sportban is tiszteletreméltó sikereket ért el, és egy új utat mutatott neki. Szavai hallatán Judy nem bírta visszafogni a könnyeit, annyira meghatódott a rapper vallomásától.

Könnyek között költözött ki a Nyerő Páros villájából Balogh Eleni a párjával


A sztárpároknak arról kellett dönteniük, hogy melyik páros volt a legőszintébb és a legkevésbé őszinte a párterápia során. A szavazás eredményének sorsdöntő hatása lett, ugyanis ezzel Balogh Eleniék számára valami véget ért.

#Nyerő Páros#nyerő páros összefoglaló#6. rész#Játék#sztárpárshow#romantikus#eljegyzés#lánykérés#megható#vallomás

Címlapról ajánljuk