Nyerő Páros

Véget ért Bálint Antónia és Bársony Farkas küzdelme a Nyerő Páros címért

rtl.hurtl.hu

2023. október 5. 21:15

A Nyerő Páros negyedik napján a fiúk vakon mentek keresztül egy akadálypályán, miközben a szerelmeik kiabálva irányították őket. Este az évad első szimpátiaszavazására is sor került, ahol Curtisék és Bálint Antóniáék kerültek a veszélyzónába.

Boráros Gábor a játék hevében rátámadt Kabátra


A Szülinapi buli nevezetű játékban a fiúknak vakon kellett összegyűjteniük a gyerek cuccait párjaik utasítására, akik semmit nem hallottak a játszótéren történtekből. A párosokat teljesen elragadta a hév: a lányok magukból kikelve kalauzolták párjaikat, akik mindent beleadtak a játékba, és estek-keltek az akadálypályán. Vajon a fiúk mennyire bíznak meg vakon szerelmeikben? 

Curtis és Judy vs. Bálint Antónia és Farkas: egy páros búcsút mondott a villának


Megtartották az idei évad első szimpátiaszavazását, ahol Curtisék és Bálint Antóniáék kerültek a veszélyzónába. A sztárpárok kiálltak a többiek elé, és elárulták, kik mellé teszik le a voksukat.

Joe-t megérintette Bálint Antóniáék távozása: Itt nincs Holtak Szigete, gyerekek. Itt nem jönnek vissza.


Az idei évad első szimpátiaszavazásán Bálint Antóniáék csupán két szavazatot kaptak, így ők távoztak elsőként a sztárpárok közül. Az egykori szépségkirálynő a könnyeit törölgette a távozásuk után. Nem hitte, hogy ebben a játékban ennyire magával tudják ragadni az érzelmek. Joe-t is megérintette a búcsú, mert úgy érzi, innen nincs visszaút, mire Henry Kettner rögtön rávágta:

Nem tudhatod!

#Nyerő Páros#nyerő páros összefoglaló#4. rész#sztárpárshow#Játék#szimpátiaszavazás#búcsú#összefoglaló

Címlapról ajánljuk