Nyerő Páros

Hiába „kezeskedtek egymásért”, a szendvics és az édeshármas is kifogott a sztárpárokon

rtl.hurtl.hu

2023. október 3. 21:15

A Nyerő Páros második napján a szerelmeseknek a Kezeskedem érted nevű játékban kellett megmérkőzniük. A lányok a hálószobából instruálták szerelmeiket, akiknek műkezek segítségével kellett volna reggelit készíteniük, de inkább törtek-zúztak a konyhában. Este viszont lenyugodtak a kedélyek a villában, és közösen engedték ki a gőzt a játék hevében felgyülemlett stressz után.

„Egyik végén sem jó annak a f*sznak állni” – Joe barátnője remélte, hogy nem forognak a kamerák


A második napon a lányokon volt a sor, hogy megrakják tétjeiket a Kezeskedem érted nevű játék előtt. Joe barátnője, Csenge szerint sokkal megterhelőbb ez a feladat, mint maga a játék, ám amikor Voksán Virág is kifejtette véleményét, a lánynak megdöbbentő mondat hagyta el a száját.

„Rohadjál meg!” – elfogyott a fiúk türelme, törtek-zúztak a konyhában


A Kezeskedem érted nevű játékban a lányok a hálószobából instruálták szerelmeiket, akiknek műkezek segítségével kellett reggelit készíteniük. Persze a játékmester, Kabát Peti is készenlétben állt, és kakukkos óraként rémisztgette a lányokat, akik nem győztek sikongatni rémületükben. A fiúk minden energiájukat beleadták a feladatba, akár erőszakot is alkalmaztak a szószos üvegek ellen vagy a margarinos dobozzal szemben.

A műkéz már vérzik

– poénkodott Sebestyén Balázs.

Erotikus masszázzsal, édeshármassal és latin szeretővel próbálkoztak a Nyerő Páros elszabadult szerelmesei


A sztárpárok párkapcsolati Activityt játszottak, ahol különféle merész és pajzán feladványokat kellett elmutogatniuk saját párjaiknak. Henry Kettner szerelme, Rebeka ezer fokon égett a játék közben, a többiek pedig a hasukat fogták a nevetéstől.

Rebekában egy komikus veszett el, hihetetlen, hogy milyen vicces volt

– vélekedett Voksán Virág, amivel Curtis párja, Judit is egyetértett:

Iszonyatosan sokat nevettünk, nekem már fájt a hasam, az arcom.

#Nyerő Páros#nyerő páros összefoglaló#2. rész#sztárpárshow#Játék#Reggeli#sikítás#pusztítás#Activity#összefoglaló

Címlapról ajánljuk