Nyerő Páros

Curtiséket szavazták ki a párok Vastag Csabáékkal szemben, de aztán meglepő fordulat történt

rtl.hurtl.hu

2023. október 13. 21:25

A Nyerő Páros tizedik játéka nemcsak az ellenfelek között, hanem a szerelmesek kapcsolatában is feszültséget szült. Voksán Virág például annyira megbántódott, hogy alig várta Laci bocsánatkérését. Vastagné Domján Evelin pedig biztatta férjét, hogy vállalja fel legérzékenyebb gyenge pontját a nyilvánosság előtt. Este eljött a harmadik szimpátiaszavazás ideje is, ahol az ész győzött a szív felett, de az elzárt levél közbeszólt.

Joe: Amikor az embereket szembesíted a problémáikkal, még ők vannak megsértődve

Vastag Csaba úgy érzi, hogy a tegnap esti veszekedés valamelyest békét teremtett a villában, Joe viszont kényelmetlenül érezte magát, amikor reggel ki kellett menniük a többiek közé reggelizni.  A Nyerő Páros minden hétköznap 19:45-kor folytatódik az RTL-en.

„Majdnem elájultam” – Sebestyén Balázs kikészítette Kabát Petit a Nyerő Párosban

Sebestyén Balázs és Kabát Peti letesztelték a Nyerő Páros tizedik játékát. Habár fociról volt szó, a játékmesternek meggyűlt a baja a műsorvezetővel a feladat teljesítése közben. A Nyerő Páros minden hétköznap 19:45-kor folytatódik az RTL-en.


„Elválunk!” – a dühös Voksán Virág várta Laci bocsánatkérését

Mivel Valentényi Laci taktikusan gondolkozik, úgy érezte, hogy Voksán Virág nem a megfelelő játéknemet választotta számára: „Nem érted a lényegét ennek az egésznek” – panaszkodott Virágnak, aki nem hagyta magát, és egyből visszaszólt szerelmének. „Hagyd már abba, csináljad jól inkább!” – kiabálta a dj, aki várta, hogy párja bocsánatot kérjen tőle.

 

Vastag Csaba kénytelen volt elárulni gyenge pontját Evelin miatt: Én sem fogom meg, annyira érzékeny

A Nyerő Páros tizedik játéka rendesen kifogott Vastag Csabán. Habár többször is megcsinálta a feladatot, a harmadik próbálkozásnál kénytelen volt feladni a játékot. Evelin azzal vádolta a lányokat, hogy szándékosan kihasználták férje sebezhetőségét, a többiek azonban állították, hogy fogalmuk sem volt Csaba gyenge pontjáról.

 

„Olyan egyszerű, mint a barlangrajz” – Curtis elárulta véleményét Voksán Virágékról

Barnai Judit kifakadt a játék után, mert sehogy sem tudta túltenni magát Voksán Virág és Hrovatin Csenge viselkedésén. Curtis viszont próbálta megnyugtatni szerelmét: „Ezek az emberek nem a mi szintünk, engedd el, ők ilyen emberek!”

 

Taktikai szempontból Curtiséket szavazták ki Vastag Csabáékkal szemben a párok

A Nyerő Páros tizedik napján Vastag Csabáék és Curtisék kerültek a veszélyzónába. Boráros Gáborék kivételével mindenki taktikázott, és az erősebbnek titulált párost szavazták ki, hogy nagyobb esélyük legyen a győzelemre a későbbiekben.

 

Mindenkinek leesik az álla, amikor a Nyerő Páros kapujában egyszer csak felbukkan Zámbó Krisztián, hogy privát koncertet adjon a villában. A Nyerő Páros hétfő este 19:45-kor folytatódik az RTL-en.

 

#Nyerő Páros#curtis#kabát péter#sebestyén balázs#barnai judit#vastag csaba#vastagné domján evelin#szimpátiaszavazás#kiszavazás#továbbjutás#levél#váratlan fordulat#voksán virág#valentényi lászló#joe#hrovatin csenge#henry kettner#kiss rebeka#boráros gábor#jákli mónika#nyerő páros összefoglaló#összefoglaló#10. rész

Címlapról ajánljuk