Nyerő Páros

Curtis féltékeny lett Sebestyén Balázsra, Boráros Gábor nekiesett Jákli Mónikának, este pedig megválasztották a Dzsungel partykirályát és partykirálynőjét Nyerő Párosban

rtl.hurtl.hu

2023. október 19. 21:30

A Nyerő páros 14. játékában Curtis nem nézte jó szemmel, ahogy szerelme, Judy megsimogatta Sebestyén Balázs arcát, Boráros Gábor pedig Jákli Mónika teljesítményén húzta fel magát. A nap végén viszont mindenki önfeledten szórakozott a mindent elsöprő jelmezes buliban, ahol megválasztották a party királyát és a királynőjét is.

Berobban a „beauty kommandó” Barnai Judithoz és Jákli Mónikához a Nyerő Páros villájába

A lányok majdnem kiugrottak a bőrükből, amikor egy profi sminkes és egy műkörmös lépett be hozzájuk a Nyerő Páros villájába. Voltak, akik egyből éltek is a lehetőséggel, ám arról fogalmuk sem volt, hogy milyen megpróbáltatás vár még rájuk a nap folyamán.


„Tudtam, hogy állat vagy, de nem gondoltam, hogy ennyire” – Henry Kettnert elbűvölte szerelme teljesítménye

Az Épségverseny nevű játékban a lányok – mit sem sejtve – puccba vágták magukat, így estélyiben rohantak végig a Nyerő Páros akadálypályáján. Kúsztak-másztak az iszapban, sáros gumiabroncsokban szökdeltek, de a feladat után még a tériszonyukat is le kellett küzdeniük. „Beraktak egy ketrecbe, mint egy madarat, nem tudtam nyitva tartani a szememet” – panaszkodott Voksán Virág, aki teljesen beparázott a magasságtól, Kiss Rebeka azonban rendíthetetlenül teljesítette a Nyerő Páros 14. játékát. Henry Kettner alig győzte dicsérni szerelmét, akiről nem is gondolta volna, hogy ennyire profi lesz majd ebben a feladatban.


„Túl sokra becsültelek, ez egy óriási csalódás” – Boráros Gábort teljesen elkeseredett Jákli Mónika teljesítményétől

Bár Boráros Gábor megfogadta, hogy megpróbálja türtőztetni magát, és nem fog nekiesni szerelmének, végül annyira felbosszantotta magát, hogy képtelen volt magában tartani a csalódottságát. A játék után a szobájukban öntötte ki bánatát Jákli Mónikának. „Túl nagy reményeket fűztem hozzád, bíztam benned” – mondta elkeseredetten a sportoló.


Curtis féltékeny lett Sebestyén Balázsra, miután Judy megsimogatta a műsorvezetőt

A játék végére Judy rendesen összepiszkította saját magát és a ruháját. Úgy gondolta, ebből Sebestyén Balázsnak is kijárna, ezért odalépett hozzá, hogy megsimogassa az arcát a saras kezével. Curtis először jót nevetett a jeleneten, majd Vastag Csabához fordult kérdésével: „Mit simogatja Balázst?” A villába visszatérve számon is kérte Judyt, aki rögtön puszikkal halmozta el a rappert.


Henry Kettner zsiráfjelmeze farkát pörgette szerelme produkciója közben

Kiss Rebeka tehénjelmezbe bújt, és a Cotton Eye Joe című dalra lejtett egy mindent elsöprő táncot. „Életemben nem láttam tehenet, aki táncol, de nagyon jó volt” – áradozott Jákli Mónika, majd Rebeka elárulta, hogy miért volt számára testhezálló ez a produkció.


Curtis „elhízott bagolyként” adta elő produkcióját a Dr. Bubó zenéjére

A rapper a klasszikus magyar mesefilm főszereplőjének bőrébe bújva, repkedve és a hasát simogatva szórakoztatta a többieket. „A testhez álló betonbagoly belandolt” – véleményezte Curtis produkcióját Boráros Gábor.

 

Voksán Virág „túlfűtött őzikeként” szórakoztatta szexi táncával a párokat

Voksán Virág gidajelmezbe bújva adta elő produkcióját a villa udvarán. Curtis szerint Szikora Robinak kifejezetten imponálna a dj produkciója, Jákli Mónika azonban nem értette, Virág miért nyalogatta kezeit tánc közben.

 

Vastag Csaba merész táncot adott elő csibejelmezében a felesége szerint

Vastag Csaba egy citromsárga csirkejelmezben csillogtatta meg tánctudását a Nyerő Páros villájában. Boráros Gábor a Wellhello rapperéhez, Fluor Tomihoz hasonlította az énekes megjelenését, Vastagné Domján Evelin pedig nem győzött áradozni szerelme produkciója láttán.

 

Megható volt, ahogy Kiss Rebeka a kétségbeesett Henry Kettner segítségére sietett

Henry Kettner zsiráfként ugrándozott az Oroszlánkirály betétdalára. Kiss Rebeka először próbálta biztatni szerelmét, hogy bátrabban élje bele magát a produkcióba, de végül felpattant, hogy csatlakozzon szerelméhez.

 

Curtis szerint félelmetes volt a Batman Pingvinemberére hasonlító Boráros Gábor tekintete

Boráros Gábor pingvinjelmezben totyogott és ugrándozott a Nyerő Párosban, amiről Curtisnek egyből Danny DeVito karaktere jutott az eszébe.

 

„Éjjel vadásztam, mint a bagoly” – Curtis felidézte fiatalkori hódításait

A Dzsungel partykirálya és partykirálynője címért járó koronákat Curtis és Kiss Rebeka kapta meg a többiek szavazatai alapján. Az eredményhirdetés után a rappert elragadta a nosztalgia, és felidézte ifjúkori csábításait. Szavai hallatán Judy viszont nem volt őszintén boldog: „Adok neked mindjárt olyat!”

#Nyerő Páros#sebestyén balázs#nyerő páros összefoglaló#14. rész#curtis#féltékenység#barnai judit#boráros gábor#harag#jákli mónika#buli#jelmez

Címlapról ajánljuk