Nyerő Páros

Meztelen nők az ágyban és forró pillanatok az aligátorfészekben – fény derült a sztárpárok szextitkaira

rtl.hurtl.hu

2023. október 6. 21:15

A mai feladatban a lányok a párjaik fejével gondolkodtak, ami nem mindig volt eredményes. A játékban többek között arra is fény derült, hogy mit talált a takarítónő Curtis szobájában, és hogy milyen extrém helyen szerelmeskedett Voksán Virág Lacival. A nap végén a sztárpárok egy hatalmas bulit csaptak, hogy megünnepeljék Vastag Csabáék nászútját.

Boráros Gábor falra mászik Mónika rossz szokásától, és undorodik a póthajától


Lehullt a lepel Jákli Mónika furcsa szokásairól, majd az is kiderült, hogy a párja, Boráros Gábor mit tenne a póthajával. A sportoló szavai hallatán kirobbant a vita közöttük, ami a villába visszatérve sem csillapodott.

Henry Kettner hazavitt két nőt, de kudarcba fulladt az este


A mai játék során kiderült, hogy Henry Kettner és szerelme gyakran „Punkátormunkátornak” becézik egymást, és a youtubert mi idegesíti legjobban szerelmében. Aki iránt egyébként akkor kezdett el gyengéd érzelmeket táplálni, amikor Henry egy buliból két lányt vitt haza magához.

Ciki: Meztelen nőket talált a takarítónő Curtis szobájában


A Strandfoci nevezetű játékban megtudhattuk, hogy Curtis melyik testrészét szereti legjobban párjának, Juditnak.

Amikor odatolod nekem este, hú de jó!

– lelkesedett a rapper, ezzel zavarba hozva szerelmét. Viszont később már nem volt ennyire bőbeszédű, amikor Balázs és Judit jelenlétében fény derült a kellemetlen incidensre is.

Voksán Virág és szerelme egy aligátor fészekben szerelmeskedett


Voksán Virág és párja, Laci éppen Miamiban jártak, ahol kajakozás közben rájuk tört a vágy, és a természet lágy ölén estek egymásnak. Ma már romantikus pillanatként tekintenek vissza az aktusra, ami akkor veszélyesebb volt, mint gondolták.

Édesapja okozott gyerekkori traumát Joe-nak


Joe kiskorában lefejelte a locsolókannát, egy csokigyárban pedig verekedésbe keveredett, ám nem ezek az incidensek voltak azok, amik a legmélyebb nyomot hagyták az életében.

Soós Dávid szerint Eleni feleslegesen szórja a pénzt


Mire kellene kevesebbet költenetek?

– szólt Sebestyén Balázs kérdése, amire Balogh Eleni a párja kocsiját adta meg válaszként, amire milliókat költenek, Dávid viszont egészen másra gondolt.

Vastag Csaba és Evelin nem értettek egyet a kapcsolatukat illetően


Vastagné Domján Evelin romantikusan gondolkozott, férje, Vastag Csaba viszont máshogy vélekedik a kapcsolatukról – ami kellőképpen felpaprikázta Evelint.

Elindult a klikkesedés Voksán Virág bulijában?


Voksán Virág nászútas bulit rendezett Vastag Csabának és feleségének, ahol ő maga szolgáltatta a zenét. „Úgy gondoltam, hogy ez egy baromi jó kis lelazulás lenne, egy önfeledt bulizás a villában” – mondta a dj, és igaza is volt, hiszen a sztárpárok kiengedték a gőzt az elmúlt öt nap fáradalmai után. Kiss Rebeka azonban nem igazán nézte jó szemmel, ahogy a lányok klikkesedtek, ezért inkább Csenge társaságát kereste, akinek már a kezdetektől fogva szimpatikus Henry Kettner barátnője. A lányok a többiektől távol öntötték ki egymásnak a szívüket arról, amit a villa falain belül tapasztalnak. Vajon hamarosan barátság szövődik kettejük között?

#Nyerő Páros#nyerő páros összefoglaló#5. rész#sztárpárshow#Játék#meztelen##extrém#hely#szex

Címlapról ajánljuk