Kultúra

Kern András megint beparkolt a járdára, hogy beugorjon egy kávéra, a járókelők csak néztek

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 9. 9:23

Kern András szerint nagyon hiányzik egy parkoló a kedvenc pékségénél, ha lenne, nem kellene tilosban megállnia.

Tilosban parkoláson kapták Kern Andrást Budapesten a Frankel Leó út és a Margit körút sarkán – számolt be a Blikk. A színész egyszerűen felhajtott a járdára a zebránál a járdára és megállt az ott található pékséggel szemközt.

Mindenki nézte, hogy mi történik, sokan mosolyogva csóválták a fejüket, amikor felismerték a művész urat – mondta a lapnak egy olvasója. Kern András nem először hajtott fel ott a járdára, már 2 éve is volt egy hasonló esete.

„Nagyon kellene oda egy parkoló, mert lehetetlenség megállni a közelben. Jó lenne, ha lenne ott egy hely, ahol szabályosan parkolhatna, aki autóval érkezik és siet” – mondta Kern a lapnak, a szabálysértésével kapcsolatban ugyanakkor nem bocsátkozott találgatásokba.

Nyitókép: Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, író, énekes, humorista, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Víg-Presser-50 címmel Presser Gábor vígszínházi dalaiból rendezett koncert főpróbáján Budapesten a Vígszínházban 2023. március 24-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán.

#Kultúra#kern andrás#parkolás#budapest#kávézó

Címlapról ajánljuk