Kultúra

Mit gondol Kern András pékség előtti parkolásáról? – szavazzon!

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 11. 14:36

El lehet-e nézni Kern Andrásnak, hogy tilosban parkolt, és mi a helyzet az eset által kiváltott reakciókkal?

Két év után újabb tilos parkoláson kapták Kern Andrást Budapesten a Frankel Leó út és a Margit körút sarkán, a színész egyszerűen felhajtott a zebránál a járdára, és megállt az ottani pékség bejáratánál, ahova állítása szerint négy percre ugrott be. A fotók megjelenése után Kern első reakciója nem sok megbánásról tanúskodott, azt mondta a Blikknek: „Nagyon kellene oda egy parkoló, mert lehetetlenség megállni a közelben. Jó lenne, ha lenne ott egy hely, ahol szabályosan parkolhatna, aki autóval érkezik és siet”. 

Nem sokra rá a II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely dorgálta meg Kernt, kijelentve, hogy „az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, akiknek nem feladata tahóparkoló autók kerülgetése”. Hozzátette, hogy a járda közepére kihelyeznek majd egy parkolásgátló növényládát, és úgy véli, „szép gesztus lenne, ha Művész úr csatlakozna a bírság díjával a biztonságos, esztétikus megoldáshoz. Várjuk felajánlását!”

Az RTL Híradónak a Kossuth-díjas színész azt mondta, megbánta, hogy szabálytalanul parkolt, de szerinte senkit nem akadályozott, és súlyosan eltúlozzák az ügyet. „Mintha mindenki megőrült és megvadult volna, ahelyett, hogy azt mondanák, bassza meg, csinált valami hibát, bocsássunk meg neki” – vetette fel.

 

És ön mit gondol? Szavazzon!

 

Nyitókép: Kern András Pukánszky szerepében Spiró György Honderű című komédiájának fotóspróbáján a Pesti Színházban 2019. szeptemberében. Fotó: MTI / Illyés Tibor

#Kultúra#kern andrás#szavazás#Őrsi Gergely#parkolás#közlekedés#autó#pékség

Címlapról ajánljuk