Külföld

Felrobbant egy elektromos bicikli a Buckingham-palotánál

rtl.hurtl.hu

2024. március 30. 18:41

Egyelőre nem derült ki, mi állhat a robbanás hátterében. Ez már a sokadik ilyen eset a brit fővárosban.

Felrobbant egy elektromos bicikli a Buckingham-palotánál szombat kora délután, írja a Mirror. A rendőrséget helyi idő szerint háromnegyed egy tájékán értesítették, hogya bicikli lángokban áll a palotát övező Spur Roadon, egy közlekedési lámpa mellett.

A lap szerint a hatóságok azt közölték: eloltották a tüzet, és helyszínelés idejére lezárták az utat. Közölték azt is, hogy egyelőre nem sikerült megállapítani a robbanás okát, viszont nem áll fent semmi gyanús körülmény.

Úgy tudni, hogy az esetben senki nem sérült meg. Ez nem az első alkalom, hogy Londonban robbanó elektromos biciklik okoznak problémát: még februárban egy zsúfolt vásárlóutcán tört ki lángokban egy jármű, de szerencsére ott sem sérült meg senki.

Tavaly júliusban is történt hasonló eset: akkor videó is készült arról, hogy kigyullad egy elektromos bicikli, és pillanatok alatt elnyelik a lángok. Ekkor a rendőrség arra figyelmeztetett, hogy különösen érdemes vigyázni a használtan vett elektromos biciklikkel, főleg ha külön, online piactéren vásárolunk hozzájuk kiegészítő akkumulátorcsomagot.

Nyitókép: daandydan / Twitter

#Külföld#robbanás#elektromos bicikli#Buckingham-palota#rendőrség#tűzoltó#lángok#kereszteződés#lezárás#london

Címlapról ajánljuk