Külföld

Brutális mennyiségű pénzt kap a Brexit atyja, hogy szerepeljen a Celeb vagyok, ments ki innen! következő évadában az Egyesült Királyságban

rtl.hurtl.hu

2023. november 10. 7:04

Nigel Farage országát kivezette az Európai Unióból, amit a többség mára megbánt. Most egymillió fontért elutazik egy dzsungelbe abban bízva, hogy az emberek majd ott tartják őt.

Tavaly számoltunk be arról, hogy az Egyesült Királyság egykori egészségügyi minisztere, Matt Hancock is szerepel az ottani Celeb vagyok, ments ki innen! akkori évadában. Hancock 2019-ben a miniszterelnöki széket is megpályázta, amikor Theresa May akkori kormányfő megbukott. Országos ismertséget azonban a 2020-ban kezdődő koronavírusjárvány alatt szerzett, amikor a tisztifőorvossal közösen naponta tartott sajtótájékoztatókat. Egyebek közt arról, hogy mennyire fontos a távolságtartási szabályok betartása. Részben ezek miatt bukott meg egy évvel később, ugyanis kiderült, hogy miközben ezekről beszélt, ő addig a szeretőjét ölelgette és csókolgatta.

A bukott miniszter elárulta, nem volt részeg, amikor eldöntötte, belevág a dzsungelkalandba.


Most egy újabb bukott brit botránypolitikus költözik a dzsungelbe remélve, hogy elnyeri majd az emberek szeretetét – írta meg a The Sun. 

A Brexit atyjának számító Nigel Farage is bevállalta ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! következő évadát az Egyesült Királyságban.

A döntését könnyebbé tehette az az állítólagos egymillió font, átszámítva 434 millió forint, amit a szereplésért kap.

Ajánló: Brit politikusok uralják a valóságshow-k világát, de Magyarországon is van politikuscelebünk

A műsor készítői azt várják Farage-tól, hogy ugyanúgy felrobbantja majd a nézettséget, mint a bukott konzervatív egészségügyi miniszter, aki egy tevepénisz elfogyasztása után, sírva kért elnézést a járványszabályok megszegéséért.

A címlapokra azonban nem csak Farage miatt kerülhet majd a műsor. Szerepelni fog benne Britney Spears testvére is, Jamie Lynn is, aki csúnyán összeveszett az énekessel. Így talán elárul néhány kulisszatitkot a korábbi közös életükről.

Nyitókép: Carl Court / Getty Images

#Külföld#nigel farage#brexit#celeb vagyok#ments ki innen!#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk