Külföld

Zaklatással vádolja, 12 millió dollárra perli volt asszisztense Robert De Nirót, a tárgyalás megkezdődött

rtl.hurtl.hu

2023. október 31. 10:13

A nő pokoli főnökként írta le a színészt, aki szerint nonszensz a vád.

Hétfőn bíróság elé állt Robert De Niro, mert volt asszisztense, Graham Chase Robinson beperelte a kétszeres Oscar-díjas színészt írja a New York Post.

Robinson egyebek mellett nem kívánt fizikai kontaktussal vádolja a színészt és azzal is, hogy De Niro illetlen viccekkel traktálta a Viagra-recepjéről.

Az ügy 2019-ben kezdődött, csakhogy akkor nem Robinson perelte De Nirót, hanem De Niro (pontosabban a Canal Productions nevű cége) Robinsont. 

Mint arról mi is beszámoltunk, a vád szerint a nő nagy összeget sikkasztott el és felelőtlenül költötte a cég pénzét luxusételekre és utazásra, ráadásul alig dolgozott, munkaidőben, inkább sorozatokat nézett.

Robinson erre De Nirót perelte be 12 millió dollárra, azzal vádolva a színészt, hogy 11 éven keresztül zaklatta őt, munkahelyi bully-ként viselkedett vele, megállás nélkül dolgoztatta, ráadásul a munkahelyi feleség szerepébe kényszerítette, írja a New York Post.

A nő állítása szerint De Niro a hátát is vele vakartatta, vizelés közben folytatott vele telefonbeszélgetést és előfordult, hogy pizsamában fogadta.

Nyitókép: De Niro a bíróság felé igyekszik október 30-án.  Fotó: David Dee Delgado/Getty Images

#Külföld#per#robert de niro#nemi megkülöböztetés

Címlapról ajánljuk