Külföld

A bíróság döntött: Robert De Niro 427 millió forintnyi összeget fizethet a cégét perlő asszisztensnek

rtl.hurtl.hu

2023. november 10. 6:26

A sztár a hátát is a beosztottjával vakartatta és viagrás vicceket mesélt.

A manhattani esküdtszék úgy döntött, Robert De Niro cégének 1,2 millió dollárt (közel 427 millió forintot) kell fizetnie De Niro egykori asszisztensének, írja a New York Post.

Mint arról beszámoltunk, Robert De Nirónak bíróság elé kellett állnia, mert volt asszisztense, Graham Chase Robinson beperelte. Robinson egyebek mellett nem kívánt fizikai kontaktussal vádolta a színészt és azzal is, hogy De Niro illetlen viccekkel traktálta a Viagra-receptjéről.

Az ügy 2019-ben kezdődött, csakhogy akkor nem Robinson perelte De Nirót, hanem De Niro (pontosabban a Canal Productions nevű cége) Robinsont.

Mint arról beszámoltunk, a vád szerint a nő nagy összeget sikkasztott el és felelőtlenül költötte a cég pénzét luxusételekre és utazásra, ráadásul alig dolgozott, munkaidőben, inkább sorozatokat nézett.

Robinson erre De Nirót perelte be 12 millió dollárra, azzal vádolva a színészt, hogy 11 éven keresztül zaklatta őt, munkahelyi bully-ként viselkedett vele, megállás nélkül dolgoztatta, ráadásul a munkahelyi feleség szerepébe kényszerítette. A nő állítása szerint De Niro a hátát is vele vakartatta, vizelés közben folytatott vele telefonbeszélgetést és előfordult, hogy pizsamában fogadta.

Az ügy legfrissebb fordulata szerint De Niro cégének 1,2 millió dollárt kell fizetnie a sztár volt asszisztensének.

Nyitókép: Roy Rochlin/Getty Images for Tribeca Festiva

#Külföld#robert de niro#per#fizet#bíróság#asszisztens

Címlapról ajánljuk