Külföld

Kannabiszos cukorka került elő egy halloweeni gyerekzsúron

rtl.hurtl.hu

2023. október 31. 20:16

Kannabisztartalmú cukorkát találtak egy kaliforniai általános iskolában a halloweeni partin. Az egyik gyerek rosszul lett és orvosi ellátásra szorult, miután evett belőle.

Marihuánás cukorkát találtak egy kaliforniai általános iskolában tartott halloweeni rendezvényen. Az egyik diák evett belőle és rosszul lett, ezért orvosi ellátásra volt szüksége, míg három másik család is arról számolt be, hogy a gyerekeik édességei között kannabisztartalmú cukorkák voltak – írja a New York Post.

A lap szerint az ominózus marihuánás édesség egy gyümölcsös rágógumi, ami 10 mg THC-t tartalmaz, és a csomagolása igencsak hasonlít egy Starburst márkájú cukorkára, bizonyára így téveszthették össze. A helyi rendőrség vizsgálja az esetet, hogy kiderítse, hogyan kerülhettek marihuánás édességek az iskolai zsúrra.

A hatóságok arra kérik a szülőket, hogy otthon tüzetesen vizsgálják át a gyerekek táskáit, miután rengeteg kannabiszos cukorka csomagolása hasonlít a hétköznapi édességekére. Érdemes megjegyezni, hogy Kaliforniában egyébként már jó pár éve legális a marihuána forgalmazása és fogyasztása felnőtteknek.

Kőszegi Ivett, hivatásos tökfaragó nemrégiben a Reggeliben járt, és Halloween apropóján adott pár praktikus tippet azoknak, akik szeretnének tököt faragni:


Nyitókép (illusztráció): Getty Images

 

#Külföld#marihuána#kannabisz#cukorka#halloween#általános iskola#kalifornia#édesség

Címlapról ajánljuk