Külföld

Magyar dj is fellépett az izraeli fesztiválon, ami mészárlásba torkollott

rtl.hurtl.hu

2023. október 9. 17:48

A rendezvény plakátja szerint Tóth András „Wegha” hajnali 3:30-4:45 között lépett fel a Negev-sivatagban tartott partin, a fegyveresek 7 óra körül törtek rájuk.

Egy magyar DJ, az Ozora egyik szervezője is fellépett azon az izraeli zenei fesztiválon, ahová betörtek a Hamász terroristái, és brutálisan öldökölni kezdtek, írja a Telex. A terroristák nagyjából háromszáz embert mészároltak le, de szerencsére Tóth András „Wegha” nem volt köztük.

A rendezvény plakátja szerint a magyar DJ október 7-én hajnali 3:30-4:45 között lépett fel a Negev-sivatagban tartott fesztiválon. A vérengzés reggel 8 óra körül kezdődött. A zenész most Facebookon azt írta: „Megvagyok. Részvétem a családoknak, borzalom.”

Korábban arról írtunk: számtalan holttestet találtak annak az izraeli zenei fesztiválnak a helyszínén, amire szombat hajnalban támadtak rá a Hamász fegyveresei, közölte a Zaka nevű izraeli kutató-mentő szervezet. A résztvevők közül tucatnyian eltűntek, köztük többeket elraboltak a palesztin fegyveresek.

Beszámoltunk arról is, hogy a Hamász fegyveresei egy német tetoválóművész élettelen testét tették közszemlére a mészárlás után. Nem tudni, hogy a nő még él-e.

A fesztiválon készült drámai videót alább lehet megnézni:


Nyitókép: TWINDAA / Facebook

#Külföld#izrael#Hamász#fesztivál#mészárlás#magyar#dj#ozora

Címlapról ajánljuk