Külföld

Egy fiatal német tetoválóművész testét ráncigálta végig a Hamász az utcán

rtl.hurtl.hu

2023. október 8. 15:31

Ő is azok között a bulizó fiatalok között volt, akikre egy technopartin csapott le a Hamász.

Egy német tetoválóművész élettelen testét tették közszemlére a Hamász terroristái, írja a Washington Post. Shani Louk azon bulizó fiatalok között volt, akikre meglepetésszerűen csapott le a szervezet. A nő testét végül egy kistehetautó platóján ráncigálták végig az utcán.

A korai húszas éveiben lévő Louk testét rokonai azonosították a lapnak a róla készült sokkoló felvételek alapján. A militánsok „Allahu Akbar” kiáltásokkal parádéztak az utcán a nővel, akin az sem látszott, hogy él-e még: lábai természetellenes módon voltak szétterpesztve, derekát és hosszú haját is egy-egy militáns szorongatta.

Unokatestvére felidézte a lapnak, hogy rögtön megpróbálták elérni a nőt, amint a támadás híréről hallottak, ám ő nem vette fel telefonját. Végül egy másik unokatestvére vette észre a közösségi médiában a szörnyű felvételt.

Nem tudni, hogy a német-izraeli állampolgár él-e még – az édesanyja szerint túszul ejtette a Hamász. Most azt kérik, hogy akinek bármilyen információja van a nőről, lépjen velük kapcsolatba. Az izraeli összecsapások legújabb fejleményeiről ebben a cikkben számoltunk be.

Nyitókép: shanukkk / Instagram / Abed Rahim Khatib / Anadolu Agency via Getty Images

#Külföld#izrael#Hamász#terrorista#tetoválás#művész#fiatal#buli#túsz#német#palesztinok

Címlapról ajánljuk