Külföld

Pokoli üzenetet kapott a Hamász terroristáitól az elrabolt német tetoválóművész családja

rtl.hurtl.hu

2023. október 14. 9:15

A lányt és barátját a Hamász terroristái rabolták el. A nő meztelen testét egy kocsi platójára dobták, és bár úgy tűnt, elhunyt, kiderült, hogy életben van. 

Az rtl.hu is beszámolt arról, hogy életben lehet az német tetoválóművész, akit barátjával együtt raboltak el a Gáza övezet közelében tartott zenei fesztiválról. A terroristák több mint 260 fiatalt végeztek ki.

A The Sun című brit bulvárlap most közzétette azokat a hátborzongató üzeneteket, amiket Shani Louk telefonjáról küldtek a terroristák a lány családjának. Ezeket írták:

Leköplek… Az isten verjen meg… Szabadítsátok fel Palesztinát, tisztítsátok meg a cionistáktól.

Shani és családja a német kormányt bírálta, mert szerintük nem tesznek semmit, hogy kiszabadítsák a lányukat. A hétvége óta nem hallottak semmit Shaniról.A legfrissebb hír, hogy bár életben van, súlyos fejsérülést szenvedett. 

A Hamász október 7-én támadta meg az izraeli zenei fesztivál résztvevőit a Negev-sivatagban lévő Re'im közelében. A radikális iszlamista támadók megrohamozták a fesztivál területét és mindenkire lőttek, üldözőbe vették azokat, akik megpróbáltak elmenekülni, és számos túszt ejtettek. A kiégett autók néma tanúi a mészárlásnak.


Nyitókép: shanukkk / Instagram / Abed Rahim Khatib / Anadolu Agency via Getty Images

#Külföld#izrael#Gáza övezet#Hamász#terror#zenei fesztivál

Címlapról ajánljuk